Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Τύρναβος 2-1

DSC_0064Επιθετικό μονόλογος για τους γηπεδούχους το παιχνίδι στο Κίτρος, με την Πύδνα να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο αλλά τελικά να παίρνει τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο νεαρός Λάζος Γελαδάρης ήταν το πρόσωπο του αγώνα αφού πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και εντυπωσίασε με την απόδοση του, παίζοντας σε μια θέση στην οποία για πρώτη φορά φέτος αγωνίσθηκε σε επίσημο παιχνίδι σαν αμυντικός χαφ.

Απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που πλησίασαν στην εστία του Αλυσανδράτου, πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα και λίγο έλειψε να φύγουν από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε μια από τις πολλές φάσεις της ομάδας του Αποστόλη Στύλου στο 32΄, ο Γελαδάρης έπιασε δυνατό σουτ και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ αφού έστειλε την μπάλα να …αναπαυθεί στο «γάμα» της εστίας του Παπαγιάννη.

Ο Τύρναβος δεν έβρισκε ρυθμό με τους γηπεδούχους να πιέζουν ψηλά και να μη του δίνουν χώρο κλέβοντας εύκολα τη μπάλα αλλά στο 60΄βρήκαν τον τρόπο να αιφνιδιάσουν, όταν από φάουλ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βούζα.

Στο 88΄η υπεροχή της Πύδνας καρποφόρησε για δεύτερη φορά. Μετά από πάσα του Μαρκάκη ο Ραπτόπουλος μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πετρουζέλλης.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Στούμπος, Δημητρίου (60΄Πετρουζέλλης), Γελαδάρης, Χάμος, Καραγκούνης, Καμπλιώνης (62΄Μακράκης), Παυλίδης (75΄Κυπαρίσσης), Πέτρο.

Τύρναβος (Γιωργος Βαζάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρλιάμπας, Καρατάσιος, Μανιώτης, Κεσίδης, Λούγκος, Λίταινας, Βούζας, Τσιάγκος. Αγωνίστηκαν και οι Ζευγούλης, Κόκκορας

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected