Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Θα βολευτεί με την 4η θέση κατά τα φαινόμενα η Άρσεναλ… (vid)

_89281226_sanchez_rexΗ Άρσεναλ, αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας και μετά από πολύ καιρό επέστρεψε στην «αγαπημένη» της τέταρτη θέση στη βαθμολογία…

Της ασκεί μία ακαταμάχητη, βαθμολογική έλξη- σαν ένα ελαφρώς παραλλαγμένο τραγούδι Σειρήνων, από το οποίο ο Αρσέν Βεγνκέρ όσο και αν δένεται στο κατάρτι των «Κανονιέρηδων» δε γίνεται να μην πάει κοντά της: τις τελευταίες 10 σεζόν στην Premier League, η Άρσεναλ έχει καταλήξει τις 6 από αυτές στην αγκαλιά της 4ης θέσης.

Φέτος, τα πράγματα για την ομάδα του Αλσατού τεχνικού φάνταζαν καλύτερα και η Άρσεναλ του έδειχνε ικανή να επιστρέψει ακόμα και στο θρόνο μετά το μακρινό 2004, όμως από το μέσον του πρωταθλήματος και μετά, με το που είδε το φως του τίτλου να πέφτει στο πρόσωπό της, λιποθύμησε.

Σήμερα, υποδεχόταν την Κρίσταλ Πάλας στο “Emirates” και μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τσέλσι χθες χρειαζόταν νίκη και μόνο νίκη προκειμένου να παραμείνει 3η (θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, δηλαδή).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδεατό για κάποιον που θέλει να πολεμήσει τη χρόνια αϋπνία του, όμως στις καθυστερήσεις ο σεληνιασμένος Σάντσες μετά από σέντρα του Γουέλμπεκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «Αετών» για το 1-0.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να θέλουν να τελειώσουν το παιχνίδι, όμως Οζίλ (58΄), Γουέλμπεκ (65΄) και Σάντσες (68΄) έχασαν ο ένας μετά τον άλλο την ευκαιρία για το 2-0 και ως είθισται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, έκανε την εμφάνισή του ο νόμος του ποδοσφαίρου περί αυτού που χάνει ευκαιρίες.

Ο Μπολάσιε στο 81΄ έκανε ωραία κίνηση έξω από την περιοχή, ξεμαρκαρίστηκε και μ’ έναν «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του (ανήμπορου ν’ αποκρούσει) Τσεχ, για το τελικό 1-1.

Με τον έναν σημερινό βαθμό η Άρσεναλ έφτασε τους 60 και υποχώρησε στην 4η θέση, καθώς στην ισοβαθμία η Σίτι είναι από πάνω της.

Δυστυχώς για την ίδια, απ’ ό,τι φαίνεται, το τραγούδι των Σειρήνων είναι πολύ γλυκό για να το αγνοήσει…

δείτε τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected