Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Τα φιλικά προετοιμασίας και τα εργομετρικά

DSCN0932

Μετά τη στέψη και την παραλαβή του τροπαίου του πρωταθλητή για τη σεζόν 2015/2016, ο ΦΑΣ Νάουσα μπαίνει στην τελική ευθεία για την Κυριακή 15 Μαΐου, ημέρα έναρξης των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Στόχος των Ημαθιωτών η αλλαγή κατηγορίας και επιστροφή σ αυτήν μετά το 2014, όταν και υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα του νομού. Έκτοτε, έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για την…επανεκκίνηση και στις επόμενες 50 περίπου μέρες, η ομάδα μπαίνει σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ντίσιος, που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας αμέσως μετά το τέλος της φετινής σεζόν, έχει σχηματίσει μια πρώτη άποψη από το ρόστερ της ομάδας, τόσο μέσω των καθημερινών προπονήσεων όσο και από το φιλικό του Σαββάτου (16/4) κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας.

Ωστόσο και μετά από δική του πρωτοβουλία, οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να περάσουν μεσοβδόμαδα από εργομετρικά τεστ ώστε να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά την κατάσταση τους και μέσω από αυτά, θα ακολουθηθεί η ανάλογη διαδικασία προετοιμασίας στο επόμενο διάστημα.

Το επόμενο φιλικό της ομάδας είναι το Σάββατο 24/4 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα με τον πρωταθλητή του γειτονικού νομού Μακεδονικό, ο οποίος πρόσφατα αγωνίστηκε στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, τον οποίο και απέκλεισε στην Ημαθία με σκορ 3-2.

Στόχος του έμπειρου τεχνικού είναι να προγραμματισκούν του ίδιου επιπέδου φιλικά και το επόμενο διάστημα, ώστε η ομάδα να σχηματίσει μία παραπλήσια εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσει στη διαδικασία των μπαράζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected