Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Όλα δείχνουν παραμονή Πετράκη!

giannis-petrakis-arxeiouΟ ΠΑΣ Γιάννινα κατέκτησε την 6η θέση της Super League, ενδέχεται να παίξει playoffs και όλα δείχνουν πως και τη νέα σεζόν η συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη θα συνεχιστεί. Ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει η ομάδα.

Σπουδαία επιτυχία συνιστά για τον ΠΑΣ Γιάννινα η κατάληψη της 6ης θέσης της Super League. Η ομάδα της Ηπείρου πέρασε νικηφόρα από τα Πηγάδια, επικράτησε 1-0 της Ξάνθης και θα μπει στα playoffs αν δεν εξασφαλίσει άδεια ο Πανιώνιος. Από τα θέματα που είναι ανοικτά στον σύλλογο των Ιωαννίνων είναι αυτό του προπονητή.

Διέρρεε πως δεν είναι βέβαιη παραμονή του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο για τέταρτη σεζόν. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως τόσο από τη μία πλευρά όσο και από την άλλη υπάρχει πρόθεση για επέκταση της συνεργασίας. Αυτό δείχνουν οι κινήσεις τόσο του Ρεθυμνιώτη τεχνικού όσο και της διοίκησης. Σε περίπτωση που ο ΠΑΣ παίξει στο μίνι πρωτάθλημα, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τα παιχνίδια που θα δοθούν, αν και εκτίμηση είναι ότι ο 57χρονος τεχνικός θα παραμείνει στη θέση του.

Το… καρέ για παραμονή

Υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και τους οποίους ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιδιώξει να κρατήσει. Ο λόγος για τους Μιχάλη Μανιά, Μπράνα Ίλιτς, Αντράζ Στρούνα και Απόστολο Σκόνδρα. Μιλάμε για τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική εφετινή σεζόν της ομάδας. Από βδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές και θα φανεί εάν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, ή όχι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected