Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τα δύο πιο δυνατά συναισθήματα στο ποδόσφαιρο αποτυπωμένα στις περιπτώσεις της Σπάρτης και της Καλαμάτας…

anodos_2katiogoriesΕκ διαμέτρου αντίθετα είναι τα συναισθήματα στις δύο μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου, όσον αφορά τις δύο ομάδες που τις αντιπροσώπευσαν φέτος στη Γ Εθνική.

Η ΑΕ Σπάρτη από τη μία πλευρά, με την εξαιρετική πορεία και την (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου άνοδος στη Football League και από την άλλη, ο υποβιβασμός της Καλαμάτας στα τοπικά πρωταθλήματα της Μεσσηνίας!

Σε διάστημα ενός χρόνου, όπως γράφει σχετικά το isports.gr, η ΑΕ Σπάρτη από τα γήπεδα της Α’ κατηγορίας Λακωνίας θα αγωνίζεται σε αυτά της Football League. Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 κατακτούσε το πρωτάθλημα Λακωνίας και την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 αγωνίζεται στο Λουτράκι όπου θέλει το χρυσό βαθμό που θα της δώσει την άνοδο στην Football League!

Η κατάντια της “Μαύρης Θύελλας” μέσω από τα λόγια του Χρήστου Καλαντζή

O άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τη ομάδα της Καλαμάτας είναι ο Xρήστος Καλαντζής, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τη βαριά ήττα με 7–0 στη Σπάρτη:

“Σήμερα βίωσα την πιο ντροπιαστική μέρα από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Το ίδιο ακριβώς (και δυστυχώς) ισχύει και για την ομάδα. Ο καθένας θα κριθεί στο χρόνο για τις πράξεις του εκτός και εντός γηπέδου και εύχομαι όλοι να νιώθουν καθαροί όσο εγώ. Ο λόγος που δεν γράφω ποτέ είναι γιατί δεν θέλω να με πει ποτέ και κανένας γραφικό, αλλά το σημερινό ξεπερνά κάθε όριο. Συγγνώμη σε όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα γιατί ξέρω πως νιώσατε το ίδιο και ας μην ήσασταν εκεί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected