Football League

Football League – Ξεκινούν οι “εκκαθαρίσεις” στον Απόλλων!

pegasus_LARGE_t_143761_106188556Παρελθόν από τις τάξεις του Απόλλωνα, αναμένεται να αποτελέσουν σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι Πιπίνης, Λαγός και Κρητικός. Προς την έξοδο και ο Λίτσης.

Αρχίζουν οι εκκαθαρίσεις στον Απόλλωνα, με τους Πιπίνη, Λαγό και Κρητικό, να βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το οποίο με χτεσινό του ρεπορτάζ, σας είχε ενημερώσει για την ύπαρξη εκκαθαρίσεων στο δυναμικό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», οι τρεις παίκτες έπειτα από συζητήσεις που είχαν με την διοίκηση, βρίσκονται και επισήμως πλέον σε άδεια.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, απομένει η επίσημη ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ προκειμένου να κάνει και επίσημα γνωστή την λύση της συνεργασίας της.

Εκτός όμως από τους τρεις αυτούς παίκτες, παρελθόν από το δυναμικό θα αποτελέσει και ο Λίτσης, ο οποίος εντός της ημέρας αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ριζούπολης.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά την Τρίτη (19/4) ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βαζάκας μαζί με τον νέο τιμ μάνατζερ Πέτρο Δημητρίου, πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της ομάδας, για το προσεχές εκτός έδρας ματς της Παρασκευής (22/4)με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Ο Δεληζήσης πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στον αγώνα της Πρασκευής ο Φαρινόλα καθώς ταλαιπωρείται από σύσπαση στον δικέφαλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected