Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι γνωστοί κύκλοι απαξίωσης του Πιερικού, ξαναχτυπούν και…πυροβολούν με μυθεύματα την επικείμενη συνένωση!

SFK PIERIKOSΟι γνωστοί-άγνωστοι ήταν σίγουρο ότι δε θα έβλεπαν με καλό μάτι την διαφαινόμενη συνένωση Πιερικού Αιγινιακού για …συγκεκριμένους δικούς τους λόγους.

Αυτοί άλλωστε ξέρουν ότι ο μοναδικός λόγος που έβαλαν και την προπερσινή χρονιά στο στόχαστρο των φιλάθλων του Πιερικού τον μεγαλομέτοχο της ομάδας του Αιγινίου, ήταν καθαρά για την πρόταση που κατέθεσε να γίνει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ της Κατερίνης με στόχο την άνοδο του Πιερικού στη μεγάλη κατηγορία.
Δηλαδή από την Β΄ που έπαιζε τότε η ομάδα της Κατερίνης με τα τεράστια οικονομικά της προβλήματα, στην Α΄εθνική.

Το ενδιαφέρον λοιπόν του Γιάννη Νιώπα για τον μεγάλο Πιερικό που θα ενώσει την Πιερία ποδοσφαιρικά και θα δημιουργήσει την ομάδα η οποία θα ξαναγεμίσει τα γήπεδα, δεν είναι τωρινή.

Απλά αυτοί που έχουν φέρει τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας εδώ που βρίσκεται σήμερα, έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν πώς ίσως «σπάσει ο διάολος το ποδάρι του» και με τις γνωστές μεθοδεύσεις τους καταφέρουν και πάλι κάποια στιγμή στο μέλλον, να «μπούν στο παιχνίδι». Και με έναν Νιώπα που έχει πολύ χρήμα και…ωραία τρέλα, ξέρουν ότι ούτε έξω απο το γήπεδο του Πιερικού δε θα μπορούν να περνάνε. Θα ζητάνε άδεια ακόμη και γι αυτό!!

Γι αυτό λοιπόν και κατά την προσφιλή τους τακτική, «βρωμίζουν» την πιάτσα με μυθεύματα και ψευτιές τύπου Άρη, ΟΦΗ κλπ…Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαν να κάνουν για να επηρεάσουν τον κόσμο της ομάδας που κακά τα ψέματα, στο παρελθόν έχει ..φάει κατά καιρούς το “παραμυθάκι” τους..

Όλα αυτά βέβαια είναι «όνειρα θερινής νυκτός» γιατί ο κόσμος πλέον ξέρει, έχει ζήσει την απαξίωση και γνωρίζει ότι οι λύσεις είναι συγκεκριμένες για τον ιστορικό Πιερικό που δε θα μπορέσει να έχει πολλές ευκαιρίες σαν κι αυτήν, ώστε να ξεκολλήσει από τα «φαντάσματα» του παρελθόντος.

Οι φίλαθλοι του Πιερικού έχουν και καλό μνημονικό και γνώση. Και το σημαντικότερο, έχουν όνειρα και ελπίδες γι αυτήν ομάδα που μπορεί να ξαναφέρει όλους τους Πιεριείς και να ξαναγεμίσει το γήπεδο. Κι έτσι θα γίνει!!

Απλά όλα να γίνουν με στόχο τον μεγάλο Πιερικό, τον ισχυρό οικονομικά και αγωνιστικά σύλλογο που θα ενώσει το ποδόσφαιρο της Πιερίας και τους ανθρώπους του. Νομότυπα, ξεκάθαρα και σωστά, ώστε να μην υπάρχει κανείς και τίποτα να αμφισβητήσει τον λόγο και τον ιερό σκοπό της συνένωσης των δυο ομάδων.

Η απάντηση λοιπόν, του Νίκου Παππά, πρώην ποδοσφαιριστή του Πιερικού και του Αιγινιακού, ξεθολώνει το τοπίο και δίνει απαντήσεις σε όλους αυτούς.

«Εκ μέρους του κ.Νιώπα, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο Αιγινιακός δεν πουλούσε, δεν πουλάει, και δεν θα πουλήσει το ΑΦΜ του σε καμία ομάδα, στόχος του κ.Νιώπα και δικός μας είναι να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο της Πιερίας, και μόνο αυτό!

Εκ μέρους του κ.Γιάννη Νιώπα
Νίκος Παππάς, Γενικός αρχηγός ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.»

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected