Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ατλέτικο Μαδρίτης όπως λέμε…τρένο! (vid)

335FC6FB00000578-3550329-image-a-7_1461182256014Με χρυσό σκόρερ τον αναγεννημένο Φερνάντο Τόρες, η Ατλέτικο Μαδρίτης καθάρισε 1-0 και τη Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» παραμένοντας ισόβαθμη με τη Μπαρτσελόνα και σε τροχιά τίτλου. Ήττα-μαχαιριά για την ομάδα του Βαλβέρδε που πλέον δύσκολα προλαβαίνει την τετράδα.

Την 5η της σερί νίκη στην Primera Division πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης που παραμένει σε τροχιά για να ολοκληρώσει μια τρομερή σεζόν. Μια βδομάδα πριν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με τη Μπάγερν Μονάχου στο «Βιθέντε Καλντερόν», η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε 1-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάκτηση και του τίτλου, αφού διατηρήθηκε ισόβαθμη με τη Μπαρτσελόνα.

Το γκολ της νίκης για τους «ροχιμπλάνκος» που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς πέτυχε με ωραία κεφαλιά στο 38′ ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος σκόραρε για πέμπτο σερί ματς. Οι Μαδριλένοι είχαν επίσης δοκάρι με τον Παρτέι στο 41′ ενώ έχασαν και άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες στο φινάλε. Οι Βάσκοι είχαν κάποιες καλές στιγμές, με τον Ιραϊθόθ στο 9′, τον Μπενάτ στο 53′ και κάποιες άλλες μικροευκαιρίες, ωστόσο ήταν σαφές πως παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Πλέον, με την ήττα της αυτή, η Μπιλμπάο έχει ελάχιστες ελπίδες για να προλάβει τη Βιγιαρεάλ που βρίσκεται στο +6 και την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

δείτε το βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected