Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Το σημαντικό ΠΡΟΝΟΜΙΟ για τις ομάδες που μετακινούνται στο Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια!

maxresdefaultΠολλά τα ερωτήματα που έχουν λάβει οι διοργανωτές, σχετικά με τη μετακίνηση των ομάδων που θέλουν να αγωνιστούν στο 1ο Τουρνουά Ποδοτένις που διοργανώνεται στη Βέροια.

Για το λόγο αυτό και επειδή το ενδιαφέρον από περιοχές που βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 20 χιλιομέτρων από την πόλη της Βέροιας είναι έντονο, οι διοργανωτές αποφάσισαν οι ομάδες που αποδεδειγμένα προέρχονται από την παραπάνω απόσταση και άνω, θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο και οι αγώνες θα γίνουν ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ώστε να αποφεύγονται οι καθημερινές μετακινήσεις.

Έτσι, αν για παράδειγμα υπάρχουν τέσσερις ομάδες από Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Αιγίνιο και Σκύδρα, αυτές θα σχηματίσουν έναν όμιλο και οι αγώνες να γίνουν συνεχόμενοι και εντός της ίδιας μέρας. Επειδή πολλοί θα θεωρήσουν πως αυτό θα αποτελούσε επιπλέον κούραση για τους διαγωνιζόμενους, να θυμίσουμε πως οι αγώνες ολοκληρώνονται σε δύο σετ των 21 πόντων (σε περίπτωση ισοπαλίας προβλέπεται τάι μπρέικ στους 11 πόντους) και στην πιο ακραία περίπτωση, μια αναμέτρηση μπορεί να διαρκέσει 40-45 λεπτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected