Football League

“Αναπνέει” ακόμη ο Απόλλων, που πέρασε από το “Ελ Πάσο”!

1354169Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε από την Καλλιθέα (1-0) χάρις στο γκολ του Φατιόν (10’) στο ντεμπούτο του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο.

Ένα τέρμα του Άντονι Φατιόν, δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο πρώτο μέρος, ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα Σμύρνης ώστε να επικρατήσει 1-0 εκτός έδρας της Καλλιθέας. Ντεμπούτο του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας, που έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και θύμισε ορισμένα ματς του πρώτου γύρου.

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά στο ματς, εκμεταλλεύθηκε τις κακές αντιδράσεις της άμυνας των γηπεδούχων και κάπως έτσι πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 10’, ο Κονέ εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ, ο Φατιόν βρέθηκε αμαρκάριστος στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, αλλά το σουτ του Σταύρου δύο λεπτά μετά, μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν, πάντως, δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο ματς, αλλά Βάντερσον και Κονέ έκαναν τις χειρότερες δυνατές επιλογές.

Στην επανάληψη, η Καλλιθέα ανέβηκε και προσπάθησε να πιέσει αλλά κατάφερε να δημιουργήσει μόλις μια καλή ευκαιρία σε 45 λεπτά. Ωστόσο, η κεφαλιά του Ντουρμισάι στο 65’ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Τζάκσον, Μούκταρης, Τσώνης, Γκίνης, Σταματόπουλος (74΄Φράγκος), Σμυρλής (54΄Ντουρμισάι), Σταύρου, Μπέλλης (28΄λ.τρ. Τεγούσης), Μασένα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Αποστολίδης, Δεληζήσης, Κονέ, Βάντερσον, Στεργίδης (76΄Καμαρά), Φατιόν, Πάνου, Τζιώρας, Μπουτζίκος (64΄Ψιάνος), Παρπέξ (83΄Ρουσάκης), Κύργιας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected