Κατηγορίες
Διάφορα

Στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική ο ΑΟ Καρδίας!

59984520462fca42918ebd65ae9ec8c3_XLΑποδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Καρδίας, στο εγχώριο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, κατακτώντας οριστικά το δεύτερο χρυσό εισιτήριο που την οδηγεί στους χρυσούς ομίλους των αγώνων μπαράζ της Γ’ εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, Καρδία και Θερμαϊκός Θέρμης ολοκλήρωσαν τα πρώτα 90 λεπτά χωρίς σκορ.

Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για δυο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, εν τούτοις λίγο το άγχος και λίγο ο εκνευρισμός, παρέσυραν τις ομάδες σε ένα άοσμο εννενηντάλεπτο. Πραγματικά ήταν λίγες εκείνες οι στιγμές που ίσως θα θυμούνται οι 600 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο στάδιο του Ρυσίου.

Οι γηπεδούχοι σαφώς και έδειξαν ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έχει να κάνει κυρίως με το νεαρό της ηλικίας που διαθέτει η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξόπουλου. Θα μπορούσαμε να πούμε πως στο σημερινό παιχνίδι τα νιάτα κέρδισαν την εμπειρία. Στη Καρδία ήδη άρχισαν τα πανηγύρια τα οποία όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ, καθώς τους περιμένει μια δύσκολη προετοιμασία για τους αγώνες μπαράζ.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Προσκυνητόπουλος με την έναρξη της παράτασης, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Μετά το γκολ, η ομάδα της Θέρμης προσπάθησε με γεμίσματα, αλλά ανορθόδοξο τρόπο να στείλει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή του Φαρμάκη και να πάει το παιχνίδι ψηλά στον αέρα, εκεί όπου σαφώς και είχε αρκετά ψηλά κορμιά.

Ωστόσο, η καλά οργανωμένη ομάδα της Καρδίας και η σταθερότητα των Συρόπουλο, Κουκουρώνα, Κολιούδη, Μπιμπισίδη απέτρεπαν κάθε σκέψη των φιλοξενουμένων για να φτάσουν στη ισοφάριση.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Αγγελάκη βρήκε ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλους της Καρδίας να γίνονται ένα κουβάρι και πέρα από τα χαμόγελα να τρέχουν από τα μάτια τους δάκρια χαράς και ευτυχίας. Άριστη η διαιτησία του κ. Αγγελάκη με βοηθούς τους Δημητριάδη και Παπαδόπουλο Ηλία.

 

Συνθέσεις

ΚΑΡΔΙΑ: Φαρμάκης, Κολιούδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Καμπουρίδης (106’ Μαυρής), Συρόπουλος, Ξανθόπουλος, Χατζηδρόσος, Δούκας (77’ Κωνσταντινίδης), Χαρίσης (90’ Ιωαννίδης), Προσκυνητόπουλος.

ΘΕΡΜΗ: Παλαβράκης, Παπαδόπουλος (5’ λ.τ Μαυρομάτης, 92’ Γεραγώτης), Κόλκος (72’ Πολιανίδης), Κολώνης, Φάκκας, Τρόκας, Σιαντρόπουλος, Τσόχας, Παπαγαθονίκου, Σαράφογλου, Φοινικόπουλος.

pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected