Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Στο Αγρίνιο η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας (photos)

Στην πόλη του Αγρινίου φιλοξενήθηκε για δύο ημέρες η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας από την ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός του εφηβικού και του παιδικού τμήματος του ΠΑΟΚ στην διήμερη παρουσία τους στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, με αντεπίθεση διάρκειας ανέτρεψαν το 3-0 στο ευρύ και χορταστικό 3-5 με σκόρερ τους Πανταζή (είχε και δοκάρι) Καρύδα, Ευθυμίου (2) και Καραγιάννη. Αντίθετα οι μικροί αν και προηγήθηκαν με τον Τεμιρτζόγλου και είχαν ένα καλό ημίχρονο, κατέρρευσαν στην επανάληψη. 

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν και ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστουλας και ο τιμ μάνατζερ Μάκης Μπελεβώνης. 

Τη Μεγάλη Τετάρτη 27/4 τρία τμήματα του ΠΑΟΚ Κουλούρας θα μεταβούν στα Γιάννενα για φιλικά παιχνίδια με τον ΠΑΣ ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από την Μεγάλη Δευτέρα.

Αγωνίστηκαν για το Εφηβικό : Τσιμόπουλος, Περτσιούνης, Σκουμπόπουλος, Ποζιάδης, Κρύπας, Καρύδας, Ευθυμίου, Παντέλογλου, Λαφτσίδης, Καραγιάννης, Σακαλής, Χαραλαμπίδης, Θυμιόπουλος, Ορταντζόγλου, Πέρε, Πανταζής

Αγωνίστηκαν για το Παιδικό : Δημητρακόπουλος, Θυμιόπουλος, Χαραλαμπίδης, Μαργαρίτης, Χατζηβασιλείου, Μπατσίλας, Ισαακίδης, Τερμιτζόγλου, Στεργιόπουλος, Βασιλείου, Χατζηαπαναγιωτίδης, Περτσιούνης, Απλακίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected