Κατηγορίες
Football League

Football League – Αντίστροφη μέτρηση για τη Super League η Κέρκυρα (vid)

kerkyraΜε το… ενάμιση πόδι στη Super League βρίσκεται η Κέρκυρα έπειτα από τη σπουδαία νίκη (1-0) που κατέκτησε στο Αίγιο απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Οι Φαίακες παρότι είχαν πολλές ελλείψεις, πανηγύρισαν ένα ακόμα τρίποντο και θέλουν ένα ακόμα εντός αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία!

Η ομάδα του Ιονίου, άλλωστε, έφτασε τους 63 πόντους, έχει να πάρει δύο τρίποντα στα χαρτιά και με μία ακόμα νίκη θα πάει στους 72, συγκομιδή που δεν μπορεί να φτάσει ο ΑΟ Τρίκαλα (εκκρεμεί η αφαίρεση έξι πόντων του Απόλλωνα). Ο Παναιγιάλειος από την άλλη πλευρά, πάλεψε το ματς, έδειξε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Παναχαϊκή, αλλά γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνος στην 8η θέση.

Η Κέρκυρα παρά τις 10 απουσίες ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, στο 12′ και το 21′ ο Αθανασόπουλος έσωσε την εστία του σε σουτ των Κόντου, Παμλίδη αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι μετά το μισάωρο ανέβασαν ρυθμό. Είχαν την πρώτη τελική στο 34′ με τον Μπουρλάκη και ένα λεπτό μετά ο Λινάρδος δεν μπόρεσε να νικήσει με πλασέ τον Αραμπατζή. Έτσι, το πρώτο 45λεπτο έληξε με τους Φαίακες να έχουν την κατοχή (52%) και τις δύο ομάδες από δύο σουτ εντός εστίας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ιονίου και το 0-1 ήρθε στο 50′ έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των Αρναρέλλη – Κόντου. Ο πρώτος «έσκαψε» τη μπάλα για τον μέσο των Φαιάκων, ο Παπαχρήστος δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Αθανασόπουλος νικήθηκε με σουτ του Κόντου εντός περιοχής. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν πολύ καλά το παιχνίδι και άντεξαν στην πίεση που άσκησε η «Μαύρη Θύελλα». Στο 70′ οι Κολόκας, Λινάρδος δεν μπόρεσαν με διαδοχικά σουτ να φτάσουν τη μπάλα στην εστία και στο 89′ ο Παμλίδης έκοψε την τελευταία στιγμή τον Γκούφα, ο οποίος ετοιμαζόταν για το σουτ από πολύ κοντά.

Η αναμέτρηση έκλεισε με τον Παναιγιάλειο να έχει 9 τελικές προσπάθειες (έναντι 8 της Κέρκυρας) και τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένη κατοχή μπάλας. Πλέον οι «κυανέρυθροι» θέλουν νίκη σε βάρος του Απόλλωνα την 31η αγωνιστική για να… ανοίξουν σαμπάνιες ανόδου και να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στην πρώτη δυάδα.

 

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Παπαχρήστος, Κολόκας, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Ζουνίνιο (81′ Γκούφας), Λινάρδος (85′ Μαυρόπουλος), Μπουρλάκης (66′ Γκατσέσα), Σκαρτσίλας.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Βλάχος, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Καρντόσο, Ανδρεόπουλος, Κόντος (83′ Γεωργακόπουλος), Παμλίδης, Αρναρέλλης (69′ Μακρίδης), Σουάνης (90’+1′ Φάμπιο).

δείτε το γκολ στο flnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected