Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Θύελλα Φιλώτα – Άρης 0-0

13012706_847741881999125_8162257956353053481_nΙσοπαλία των κίτρινων με 0-0 μέσα στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα που κατάφερε να σταματήσει τους επιθετικούς του Άρη σε ένα βαρύ αγωνιστικό τερέν

Αυτή τη φορά ο Άρης δεν τα κατάφερε. Όντας κακοί οργανωτικά οι κίτρινοι έμειναν στο μηδέν κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα και έχασαν δύο… ασήμαντους βαθμούς. Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε την ομάδα του σε έναν ακόμα αγώνα να κρατά μακριά από την εστία της τους παίκτες της Θύελλα αλλά να υστερεί επιθετικά.

Ο αγωνιστικός χώρος επηρέασε πολύ τους παίκτες των δύο ομάδων και ιδιαίτερα του Άρη που ήθελαν να παίξουν και πιο επιθετικά. Φυσικά επηρέασε και η επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου να κάνει αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να δούμε το απόλυτο μηδέν.

Ελάχιστες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με τη Θύελλα Φιλώτα να έχει μία στο πρώτο ημίχρονο και ο Άρης την καλύτερη του αγώνα όταν και ο Ν’ λουντούλου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ στο 73′.

Τι έμεινε στον Άρη; Η κατοχή της μπάλας, φλύαρη τις περισσότερες φορές, η καλή αμυντική της παρουσία και φυσικά η άνεση του Νίκου Αναστόπουλου να κάνει δοκιμές χωρίς ουσιαστικό κόστος

Συνθέσεις

Θύελλα Φιλώτα : Κοντογουλίδης Α., Σπηλιώτης, Κοντογουλίδης Δ., Πιριτζάους, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (86′ Κατσούλης), Μπαστάνης Γ., Ιορδανίδης (59′ Ελευθεριάδης), Στεφανίδης, Μπαστάνης Θ.

Άρης : Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης (61′ Τάτος), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι (72′ Ντούνης), Βουτσιάς, Καπνίδης, Κόκε, Κυβελίδης (61′ Ν’ Λουντούλου).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected