Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν βόλεψε καμιά τους η ισοπαλία (vid)

1842685-38850931-2560-1440Ρεν και Μονακό έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμιά τους. Στο -7 οι γηπεδούχοι από την 3η Μονακό.

Η Ρεν υποδέχθηκε την Μονακό, σε ένα ματς που αμφότερες έψαχναν μόνο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι για να πλησιάσουν στην 3άδα και οι φιλοξενούμενοι για να βρεθούν και πάλι στη 2η θέση. Τελικά, τίποτα από τα δύο δεν έγινε, καθώς το τελικό 1-1 δεν βόλεψε καμιά τους.

Οι Μονεγάσκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και ευτύχισαν να προηγηθούν με την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς. Ο Ράτζι εκτέλεσε το πλάγιο στο 14’, Τραορέ, Ντιράρ και Έλντερ Κόστα συνδυάστηκαν άψογα στην περιοχή και ο τελευταίος από κοντά έκανε το 0-1! Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Σούμπασιτς, οι παίκτες του Ζαρντίμ είχαν τον έλεγχο και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι ρενέ μπήκαν πιο αποφασισμένοι, όμως οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν πολύ καλά. Το πλάνο τους ήταν να συνεχίσουν κυνικά, να αποφύγουν την ισοφάριση και αν έρθει και δεύτερο γκολ σε κάποια αντεπίθεση έχει καλώς. Δεν έπιασε, όμως, καθώς σταδιακά οι παίκτες του Κουρμπίς ανέβασαν ταχύτητα, άρχισαν να πιέζουν, έχαναν ευκαιρίες και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 80’. Ο Μπογκά έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στον Σίο, που την βρήκε και με το χέρι, και από κοντά ο τελευταίος έκανε το 1-1. Στη συνέχεια αποδείχθηκε γιατί το πλάνο της Μονακό ήταν λάθος, καθώς μόλις βγήκε στην επίθεση έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Τραορέ και Φαμπίνιο, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected