Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το έχουμε ξαναπεί, όλοι…δουλεύουν για τη Λέστερ! (vid)

_89437457_spursΠοια Μεγάλη Δευτέρα, αυτή ήταν… Μεγάλη Παρασκευή για την Τότεναμ! Πνιγμένοι στο άγχος τους, οι Λονδρέζοι κόλλησαν στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ και επιτρέπουν στη Λέστερ με μια νίκη να σηκώσει κούπα!

Η Λέστερ έχοντας πάρει τη νίκη με 4-0 επί της Σουόνσι αύξησε τη διαφορά της από την Τότεναμ στους 8 βαθμούς και περίμενε το ματς των «πετεινών» με την Γουέστ Μπρομ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν προκειμένου να γνωρίζει πόσους βαθμούς θα κυνηγάει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Στην Τότεναμ γνώριζαν πως η απώλεια βαθμών θα κόστιζε και το πιο πιθανό ότι το όνειρο για πρωτάθλημα θα έφευγε μακριά, αλλά δεν τα κατάφεραν. Με το 1-1 δεν πέταξαν μόνο δύο βαθμούς, πέταξαν όπως όλα δείχνουν και την ευκαιρία για να πάρουν τον τίτλο στα σκουπίδια.

Μπορεί να πράγματα να ξεκίνησαν πολύ καλά για την Τότεναμ, όταν και στο 33΄ ο Ντόσον έβαλε το αυτογκόλ, ύστερα από φάουλ του Έρικσεν, για το 1-0 των Λονδρέζων όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η Τότεναμ έχανε τις ευκαιρίες, τα δοκάρια την σταμάταγαν και έτσι το πλήρωσε. Στο 73΄ μετά από λάθος του Γιορίς ο Ντόσον ισοφάρισε το αυτογκόλ που έβαλε, αυτή τη φορά με κεφαλιά και ταυτόχρονα έβαζε την ομάδα του Ποκετίνο να τρέχει και να μην φτάνει.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για την ολική ανατροπή, δίχως να τα καταφέρνουν, αλλά τη ζημιά την έκαναν.

Πλέον με τρεις αγωνιστικές να απομένουν και την Λέστερ να βρίσκεται στο +7 η ομάδα του Ρανιέρι κρατάει με το ένα χέρι την κούπα και μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει το πρωτάθλημα.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected