Κύπελλο Ελλάδος

Ατρόμητος και ΑΕΚ για μια θέση στον τελικό!

ÓÏÁÑÅÓ ÊÏÕÌÐÏÕËÇÓ / ÅÈÍÉÊÏÓ - ÁÅÊ (ÊÕÐÅËËÏ 2005)Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων» με τις δύο ομάδες να αναζητούν την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Το πρώτο βήμα για την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε η ΑΕΚ πριν από μία εβδομάδα, όταν και στο ΟΑΚΑ επικρατούσε 1-0 του Ατρόμητου με τέρμα του Μάνταλου προς το τέλος του αγώνα.

Πλέον, οι δύο ομάδες αναμετρώνται ξανά στο Περιστέρι. Από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν να θριαμβεύσουν και να επιστρέψουν στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει την παρουσία της σε έναν τελικό και την επιστροφή της φυσικά στις κατακτήσεις τίτλων για πρώτη φορά μετά τον υποβιβασμό της.

Ο Τραϊανός Δέλλας στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου συμπεριέλαβε και τον Σουμπίνιο ο οποίος απουσίαζε από το πρώτο ματς.

Έτσι οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο Έλληνας τεχνικός είναι οι :

Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Γροντής, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι, Στόϊτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο, Κεϊτά, Σουμπίνιο.

Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ εκτός αποστολής έμεινε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Κατά τα άλλα εκτός πλάνων είναι ο Θέσαρ Άρθο, ενώ δεν βρίσκεται στην αποστολή ούτε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή είναι οι:

Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζιμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected