Διάφορα

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για τις εορτές του Πάσχα

1Την πάντα έγκυρη πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου δημοσίευσε σήμερα το seleo.gr, μετά από ανάρτηση του ίδιου σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά :

Οι εναλλαγές ηλιοφάνειας και αραιής κατά διαστήματα συννεφιάς μαζί με μια θολούρα στην ατμόσφαιρα εξαιτίας της αναμενόμενης μικρής σχετικά μεταφοράς αφρικάνικης σκόνης (συννεφόκαμα) κυρίως στα ανατολικά και νότια φαίνεται να είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του καιρού για την Κυριακή του Πάσχα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, χωρίς ιδιαίτερα ενισχυμένους ανέμους και με τον υδράργυρο να ανεβάζει σταδιακά και πάλι τα… μανίκια, φτάνοντας τους 25 βαθμούς στα βόρεια και τους καλοκαιρινούς 27-30 βαθμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην Κρήτη η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει και τους 30 βαθμούς Κελσίου!

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής του Πάσχα και κυρίως προς το μεσημέρι και μετά ορισμένες περιοχές της βόρειας Ελλάδας όμως, όπως τα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας, της κεντρικής Μακεδονίας αλλά και οι περισσότερες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας (δείτε τον προγνωστικό χάρτη) δίνουν σοβαρή υποψηφιότητα να επηρεαστούν από βροχή ή και καταιγίδα κυρίως από το μεσημέρι και μετά!

Ακόμα πιο άστατος δείχνει να γίνεται ο καιρός την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, στις περισσότερες αυτή τη φορά, περιοχές της χώρας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά 15λέπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ1 στις 20:40 και της ΕΡΤ3 στις 18:45 αλλά και από την σελίδα μου στο facebook: Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou, για να μην χάνετε τον ….καιρό σας!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected