Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Draw” – Βραδιά ημιτελικών Europa League η σημερινή!

thumb_19626_default_news_size_5

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα των ημιτελικών του Europa League στο Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα), ωστόσο αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το παιχνίδι του “Μαδριγάλ”!

Την συμμετοχή της στον πρώτο της ευρωπαϊκό τελικό αναζητά η Βιγιαρεάλ, καθώς το Intertoto Cup… δεν πιάνεται. Τις τρεις προηγούμενες φορές που βρέθηκε σε ημιτελικά απέτυχε. Ήταν το 2004 στο UEFA Cup, το 2006 στο Champions League και το 2011 στο Europa League.

Η Λίβερπουλ από την άλλη έχει 8 ευρωπαϊκά τρόπαια (3 UEFA Cup και 5 Πανευρωπαϊκά Κύπελλα / Champions League) και άλλους 3 χαμένους τελικούς. Δηλαδή έχει 11 τελικούς και είναι ένα βήμα από τον 12ο.

Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά αντίπαλες, ενώ ο Σεντρίκ Μπακαμπού του “κίτρινου υποβρυχίου” έχει 9 γκολ στην διοργάνωση, όταν κανένας παίκτης των “κόκκινων” δεν έχει πάνω από δύο. Αυτό είναι το μεγάλο όπλο του Μαρθελίνο, με τον Ισπανό τεχνικό να σέβεται, αλλά να μην φοβάται την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ:  Asenjo/Aréola; Mario Gaspar, Bailly, Víctor Ruiz, Rukavina; Castillejo, Bruno Soriano, Trigueros, Denis Suárez; Soldado, Bakambu.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Mignolet; Clyne, Lovren, Touré, Moreno; Allen, Firminho, Milner; Lallana, Coutinho; Sturridge.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected