Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου All Star Game και οι 8 extra παίκτες της Α1 που επέλεξαν προπονητές και αρχηγοί!

allstarΣυνεχίζεται και φέτος ο θεσμός που καθιέρωσε το SportsUp (με προπομπό το ImathiaSportsNews), αυτή τη φορά όμως με διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής!

Η ιστοσελίδα μας αναλαμβάνει φέτος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του 3ου All Star Game και όχι τη διοργάνωση όπως τις προηγούμενες χρονιές, με ότι αυτό συνεπάγεται… Η έδρα διεξαγωγής θα αλλάξει και πάλι (θυμίζουμε πως το 2014 διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Κουλούρας και την επόμενη χρονιά στο ΔΑΚ Νάουσας) ενώ η επιλογή των ποδοσφαιριστών είναι μεν κατά μεγάλο ποσοστό από την καθιερωμένη ψηφοφορία των MVP κάθε εβδομάδας στην αγωνιστική σεζόν, ωστόσο οι εξτρά παίκτες που θα αγωνιστούν προέρχεται από συγκεκριμένη λίστα.

(Οσονούπω τα νεότερα…)

Ο αγώνας – γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 19.00 σε έδρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Θυμίζουμε πως οι προπονητές που επιλέχτηκαν από τους συναδέλφους τους είναι οι Παναγιώτης Καραμεταξάς (Αχιλλέας Νάουσας) και Κυριάκος Καρασαββίδης (ΑΕ Αλεξάνδρειας), δύο νεαροί τεχνικοί που επιβραβεύτηκαν για τη φετινή εικόνα των ομάδων τους

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή των 14 προπονητών και 14 αρχηγών των ομάδων της Α1 Ερασιτεχνικής, οι οποίοι εξέλεξαν 8 μέσα από μια λίστα 32 ποδοσφαιριστών (δείτε ΕΔΩ) όπως αυτή συντάχθηκε κατόπιν υπόδειξης των τεχνικών κάθε συλλόγου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΥΝΟΛΟ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΑΣ Νάουσα) 5 7 12
ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (Μακροχώρι) 4 7 11
ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (Αχιλλέας Ν) 3 4 7
ΣΠΑΝΟΣ (ΓΑΣ Κοπανού) 4 1 5
ΠΕΪΚΟΣ (ΑΕ Αλεξάνδρειας) 3 1 4
ΤΟΥΦΑΣ (ΑΣ Ειρηνούπολης) 3 1 4
ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ (ΑΣ Ειρηνούπολης) 3 1 4
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Θ. (Ατρόμητος Διαβατού) 2 2 4
ΚΙΤΣΑΣ Ε (Ποντιακή Νεολαία Αράχου) 1 2 3
ΜΠΡΕΓΚΟΥ (Ατρόμητος Διαβατού) 0 3 3
ΜΠΟΥΦΙ (ΓΑΣ Κοπανού) 1 1 2
ΤΟΥΜΑΡΑΣ (Κεραυνός Επισκοπής) 0 2 2
ΑΣΛΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ (ΑΣ Ειρηνούπολης) 1 1 2
ΖΩΓΡΑΦΟΣ (ΠΑΟΚ Αλεξ) 1 1 2
ΚΙΤΣΑΣ Σ (ΠΑΟΚ Αλεξ) 2 0 2
ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ (Φίλιππος Μελίκης) 1 0 1
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΥΡ (ΠΑΟΚ Αλεξ) 1 0 1
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (Ατρόμητος Διαβατού) 1 0 1
ΣΕΡΜΠΙΝΗΣ (Μ.Αλεξ.Τρικάλων) 1 0 1
ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ (Ατρόμητος Διαβατού) 0 1 1

Με κόκκινο χρώμα είναι οι παίκτες οι οποίοι αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στο 3ο All Star Game, δεδομένου πως από τους 26 ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί ως MVP (δείτε ΕΔΩ) θα απουσιάσουν οι Μίμης Μπενίσκος (αγωνίζεται πλέον στον Διαγόρα Σεβαστής Πιερίας) και ο Γρηγόρης Αργυρίου που έχει μετακομίσει στο εξωτερικό.

Άρα, οι 24 MVP παίκτες + τους 8 από την παραπάνω λίστα, μας δίνουν τον αριθμό 32 και η συμπλήρωση της λίστας των συνολικά 36, θα προκύψει από την ψηφοφορία ποδοσφαιριστών από την Α2 που θα ολοκληρωθεί αύριο Μεγάλη Παρασκευή (29/4)

*To πως ψήφισαν προπονητές και αρχηγοί είναι διαθέσιμα από την ιστοσελίδα για όποιον το επιθυμεί

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected