Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Είδε τον ουρανό σφοντύλι η Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

_89531837_mane_goal_paΜε χατ-τρικ του Σάντιο Μανέ, η Σαουθάμπτον διέλυσε (4-2) τη Σίτι, που κινδυνεύει πλέον να χάσει την 4η θέση. Συνεχίζουν να ελπίζουν… ευρωπαϊκά οι Άγιοι, που είναι στο -3 από την 5η Γιουνάιτεντ.

Στο κλίμα των ημερών, η Σαουθάμπτον φρόντισε να δικαιολογήσει και με τον παραπάνω τρόπο το προσωνύμιό της (οι «Άγιοι») και με μαγική εμφάνιση διέλυσαν την Μάντσεστερ Σίτι με 4-2. Μεγάλα κέφια από τον Σάντιο Μανέ που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο… πιτσιρικάς Κελέσι Ιεανάτσο -που πάλευε μόνος του- σκόραρε δύο τέρματα.

Οι Άγιοι μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια, έμοιαζαν «αφηνιασμένοι» και σε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο κατάφεραν να πάρουν μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο Λονγκ στο 25’ εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο το γύρισμα του Τάντιτς και με προβολή άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Σέρβος μέσος σέρβιρε ακόμη ένα γκολ, αυτή τη φορά στον Μανέ που με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Ένα λεπτό, πάντως, πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών, ο Ιεανάτσο εκμεταλλεύθηκε τη μίνι-σύγχυση στην άμυνα της Σαουθάμπτον και με κοντινή κεφαλιά μείωσε το σκορ.

Στην επανάληψη, ο Μανέ το πήρε πάνω του και καθάρισε το ματς! Στο 57’ με πλασέ πάνω από τη γραμμή έκανε το 3-1 και ένδεκα λεπτά αργότερα, έπειτα από νέα ασίστ του Τάντιτς, σκόραρε με άψογο πλασέ πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Το μόνο που κατάφερε η Σίτι ήταν να μειώσει στο 78ο λεπτό, ο Ιεανάτσο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με εντυπωσιακό τελείωμα έξω από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected