Κατηγορίες
Διάφορα

Το “Cafe στο ’90” μετατρέπεται απόψε σε…Allianz Arena!

105625Ματσάρα όλα τα λεφτά σήμερα στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας, καθώς η Μπάγερν φιλοξενεί την Ατλέτικο, που πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση, με φόντο τον τελικό στο Μιλάνο!

Μεγάλη μάχη, η οποία αναμένεται να κρατήσει το κοινό με κομμένη την ανάσα το βράδυ της Τρίτης στην «Allianz Arena», καθώς η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί στις 21:45 (Otesports1, www.sport-fm.gr) την Ατλέτικο Μαδρίτης με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο στις 28 Μαΐου.

Στην πρώτη αναμέτρηση οι «ροχιμπλάνκος» παίζοντας με… τσαμπουκά (ως συνήθως δηλαδή), έκαναν πολύ γεμάτη εμφάνιση και επικράτησαν 1-0 και οι Βαυαροί καλούνται να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση για να κλείσουν θέση για το «San Siro». Διαφορετικά το αποψινό θα αποτελέσει το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς του Πεπ Γκουαρντιόλα με τον γερμανικό σύλλογο. Πάντως, σίγουρα θα είναι το τελευταίο του εντός έδρας στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς ως γνωστόν το καλοκαίρι θα αναλάβει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σε πιο καλό φεγγάρι δείχνει η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε, που μετρά επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και γενικότερα έχει κάνει πιο πειστικές εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η Μπάγερν ενδιάμεσα της πρώτης μάχης με την Ατλέτικο, δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε την Γκλάντμπαχ και με αυτόν τον τρόπο πήρε παράταση η απονομή της στη Γερμανία, αλλά είχε την άνεση να προετοιμαστεί καλύτερα για το ματς με τους Ισπανούς.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα έχει στη διάθεσή του τον Ντιέγκο Γκοντίν, ο οποίος απουσίασε από το ματς στη Μαδρίτη λόγω θλάσης. Από την άλλη πλευρά ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται να προβληματίζεται για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Αλάμπα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μπόατενγκ, τοποθετώντας τον Μπερνάτ αριστερά ώστε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Διαφορετικά θα παίξει ο Χάβι Μαρτίνεθ ως στόπερ και ο αυστριακός αριστερά. Αυτή τη φορά αναμένεται να παίξει από την αρχή ο Μίλερ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο «Vicente Calderon».

Πιθανή ενδεκάδα Μπάγερν: Νόιερ, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Ντάγκλας Κόστα, Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Πιθανή ενδεκάδα Ατλέτικο: Όμπλακ, Φελίπες Λουίς, Γκοδίν, Χιμένες, Χουανφράν, Αουγκούστο, Γκάμπι, Σαούλ Νίγκεθ, Κόκε, Γκριζμάν, Τόρες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected