Γ Εθνική / Τοπικά

Η προετοιμασία της Πύδνας Κίτρους για Νίκη Βόλου και τελικό!

DSC_0082Την Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσει οι παίκτες της Πύδνας, οι οποίοι ήδη έχουν μπει στην προετοιμασία της Κυριακάτικης και προτελευταίας αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου στο Κίτρος.

Ο Αποστόλης Στύλος μίλησε στο Pieriasport:

«Μετά το 3ήμερο ρεπό που δόθηκε λόγω των εορτών του Πάσχα, τα παιδιά γύρισαν σε πολύ καλή κατάσταση και με «γεμάτες» τις «μπαταρίες» τους. Αυτό καταδεικνύει η διάθεση που δείχνουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό.

Έχουμε μπει ήδη σε διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και είμαι στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίζω μόνο δυο προβλήματα, αυτά των τραυματιών τον τελευταίο καιρό Ταταρίδη και Τσιούνη.

Η διάθεση την οποία επιδεικνύουν οι παίκτες μου, μου δίνει το δικαίωμα να πώ ότι θα πετύχουμε 3 νίκες στα τελευταία 3 παιχνίδια που απέμειναν για το τέλος της φετινής περιόδου. Ο μεγάλος στόχος παραμένει ο τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος και η κατάκτηση του τροπαίου αλλά υπάρχει η ωριμότητα να δούμε με την ανάλογη σοβαρότητα τα 2 επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος τα οποία θα μας βοηθήσουν να μείνουμε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό μέχρι το μεγάλο αυτό για τον σύλλογο παιχνίδι!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected