Football League

Δύο αποχωρήσεις ενόψει στον Πανσερραϊκό

berrian121Πολλά τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου και ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο κατώφλι της εξόδου από την ομάδα των Σερρών.

Ο πρώτος ο οποίος αναμένεται να του λυθεί το συμβόλαιο είναι ο Ερόν Μπεριάν (φωτ). Σύμφωνα με το flnews.gr, ο Λιβεριανός έχει ήδη κάνει μια πρώτη επαφή με τη διοίκηση της σερραϊκής ομάδας και είναι κοινή η θέληση για «διαζύγιο».

Ο 22χρονος επιθετικός έχει παίξει εφέτος σε 20 παιχνίδια και έχει σημειώσει 1 γκολ. Ακόμα και πρόωρα να μη λύσει το συμβόλαιό του, το πιθανότερο είναι μέχρι τέλους να μην πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που απομένουν. Ο Αφρικανός είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά το 2013 και αγωνίστηκε ακόμα σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου.

Την ίδια ώρα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα βγάλουν τη σεζόν στον Πανσερραϊκό είναι και ο Απόστολος Ανδρούτσος. Ο Γιαννιώτης γκολκίπερ αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τους Σερραίους και να αποτελέσει παρελθόν. Ούτως ή άλλως ο Νικηφόρος Κάκογλου έχει σκοπό να συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στον Δημήτρη Καστανιώτη. Εφέτος με τα «λιοντάρια» ο 27χρονος γκολκίπερ έπαιξε σε 24 ματς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected