Κατηγορίες
MiniFootball

Λίγο πριν τα τελικά στο Total UNI-League!

rsz_dsc_5023Οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρώθηκαν και το 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League, ξεκινά και πάλι τους αγώνες σε όλη την Ελλάδα, με φόντο την φαντασμαγορική τελική φάση που θα διεξαχθεί στο The Ranch του Σοφικού Κορινθίας.

H UMBRO αποφάσισε να στηρίξει την διοργάνωση από το 2013 και να συνδέσει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι το 2016 και να ντύσει σε πολύ χαμηλές τιμές όλες τις ομάδες από τα απλά της σχέδια μέχρι και τα πιο εντυπωσιακά από τη νέα της κολεξιόν.

Ήδη στον Βόλο, ο τοπικός πρωταθλητής θα γίνει γνωστός μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Οι Dildos και Crvena Zvezda ετοιμάζονται να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις, αφού κατάφεραν μέσα από μεγάλες εμφανίσεις να διεκδικήσουν την πρωτιά!

Στην Αθήνα, οι ομάδες θα κοντραριστούν στην φάση των “16” για να συγκροτήσουν την τελική οκτάδα του πρωταθλήματος της πρωτεύουσας και το σασπένς στα ματς θα είναι και πάλι υψηλό.

Και τώρα παραμιλάμε …με τον αργυρό χορηγό της διοργάνωσης! Παραμιλάμε με το CU students xclusive. Το φοιτητικό πακέτο που δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους. Τι άλλο να δώσει; Το τερμάτισε!

Στον ίδιο ρυθμό ακολουθούν η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και η Πάτρα, με τις ομάδες να  μπαίνουν μάλιστα σε ειδικό ρυθμό προετοιμασίας, προκειμένου να καούν και οι περιττές θερμίδες! Το σίγουρο είναι ότι ο φετινός πρωταθλητής θα πρέπει να ξεπεράσει την αντίσταση πολλών αξιόλογων συνόλων, προκειμένου να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή!

H ΝΙΚΟΝ αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς υποστηρικτές της διοργάνωσης καθώς από το 2007 μέχρι σήμερα έχει γεμίσει τους πρώτους σκόρερ, MVPs κτλ με ψηφιακές μηχανές ώστε να μην χάνουν στιγμή από τις στιγμές που… λατρεύουν να ζουν!

Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του Total UNI-League προκρίνεται στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας του EMF EURO 2016 (miniEURO μέχρι προσφάτως), Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected