Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Η πρόβα τζενεράλε για το 1ο Τουρνουά Foot Tennis! (photos+vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας η πρόβα τζενεράλε για το 1ο Τουρνουά Foot Tennis, που ξεκινά αύριο Παρασκευή (6/5, 17.00) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15/5 με τον μεγάλο Τελικό.

Οι διοργανωτές οριοθέτησαν τον χώρο που θα περιλαμβάνει τα δύο γήπεδα 8×4 που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, ενώ στο αγωνιστικό τεστ που ακολούθησε, οι διαιτητές της διοργάνωσης πραγματοποίησαν τις εφαρμογές των κανονισμών όπως αυτοί έχουν ήδη ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες.

Το εντυπωσιακό είναι πως αρκετός κόσμος εξέφρασε τον θαυμασμό του (και την περιέργεια βεβαίως καθώς για πρώτη φορά βλέπουν κάτι ανάλογο στην Πλατεία Δημαρχείου) ενώ δύο ήταν οι ενδιαφερόμενοι που ήθελαν να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα, κάτι όμως που είναι πλέον αδύνατο καθώς έχουν κλείσει οι συμμετοχές.

Σας περιμένουμε όλους στην πρεμιέρα του Τουρνουά, αύριο Παρασκευή 6/5 στα δύο γήπεδα που θα στηθούν για τις επόμενες 10 μέρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής :

ΓΗΠΕΔΟ 1 

17.00 Original Play Cafe-Κλαίει ο κόσμος by Mall 

17.45 Γελάει ο κόσμος by Mall-Χαράλαμπος Ιωσηφίδης 

18.30 Έπιπλο Βέρρος-Φωτιάδης Ανταλλακτικά 

19.15 Lobby Cafe bar-Kapsalis Hotel 

20.00 Express Team-MoserLX 

20.45 ΤΟΜΗ Φροντιστήριο-Prego espresso & fruit bar

ΓΗΠΕΔΟ 2

17.30 Θεόδωρος Γκίτκος Ομάδα A-Καλά Καθούμενα

18.15 Goody’s Burger House-Ελαστικά Ματζιαρίδης

19.00 Draw Café-Στέγη Ενέργεια

19.45 PichasGold-Casa di Pizza

20.30 Ink Da City-Θεόδωρος Γκίτκος Ομάδα Β

*Nα σημειώσουμε πως λόγω του χώρου, δεν υπάρχει η δυνατότητα για χρήση αποδυτηρίων ή τουαλέτας. Για τις ομάδες που θα αγωνιστούν συνεχόμενα παιχνίδια το Σάββατο και την Κυριακή (όπως είχαμε ενημερώσει για αυτές που έρχονται από μακριά ώστε να αποφευχθούν οι μετακινήσεις), μπορεί να υπάρξει η χρήση της αποθήκης από τους διοργανωτές, μόνο για τοποθέτηση προσωπικών ειδών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected