Football League

Football League – Τα έκανε…μαντάρα στην ουρά ο Πανελευσινιακός!

1420065Φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας έβαλε ο Πανελευσινιακός.

Οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν εντός έδρας τρίποντο μετά από 4,5 μήνες (!) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και αύξησαν τις ελπίδες για τη σωτηρία τους, αφού όταν με το καλό ανακοινωθεί η ποινή του Απόλλωνα, θα έχουν τρεις επιπλέον βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη πλευρά, ήθελαν τη νίκη για να «καθαρίσουν» με την υπόθεση – παραμονή, αλλά καλούνται να την κατακτήσουν την επόμενη αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με την αδιάφορη Καλλιθέα.

Η ομάδα της δυτικής Αττικής κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα έπειτα από στημένη φάση, αλλά πέραν από το γκολ του Πλαβούκου δεν είχε άλλη αξιόλογη ευκαιρία. Όσο για τον Αγροτικό; Έπιασε κακή απόδοση, αλλά δικαιούται να φωνάζει για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Όπως φάνηκε από το τηλεοπτικό ριπλέι, ο ρέφερι Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) κακώς δεν έδειξε την άσπρη βούλα στο 24′ σε χέρι του Λίτσου και στο 29′ σε αντικανονικό μαρκάρισμα που έκανε ο Αρβανίτης στον Συμελίδη.

Το πρώτο 10λεπτο ήταν κακό, με τον Πανελευσινιακό να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά καμία από τις δύο ομάδες να μην φτάνουν σε τελική προσπάθεια. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο πρώτο φάουλ που κέρδισαν, πήραν και το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 20′ ο Πλαβούκος με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση νίκησε τον Γιακουμή που έκανε κακή εκτίμηση και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της δυτικής Αττικής.

Οι «πράσινοι» ισορρόπησαν μετά το γκολ αυτό και στο πεντάλεπτο 24′ – 29′ ζήτησαν δύο πέναλτι. Στην πρώτη περίπτωση για χέρι του Λίτσου σε σουτ του Καπία και στη δεύτερη για ανατροπή του Συμελίδη από τον Αρβανίτη. Από τα ριπλέι φάνηκε ότι ο διαιτητής θα μπορούσε να δείξει την άσπρη βούλα, αλλά δεν το έκανε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ελάχιστες καλές στιγμές υπήρχαν. Ο Πανελευσινιακός διατηρούσε χωρίς πρόβλημα το μηδέν παθητικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν τρόπο να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Μανιάτη, πιάνοντας κακή απόδοση. Ο Κώστας Γεωργιάδης προσπάθησε να τονώσει τη μεσοεπιθετική του γραμμή, όμως παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα του έφυγε ηττημένη από το Θριάσιο Πεδίο. Τουλάχιστον ο Αγροτικός Αστέρας κράτησε το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία, αφού είχε νικήσει 2-0 στον Εύοσμο.

Συνθέσεις

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Κωνσταντινίδης, Βαλιτζό, Αρβανίτης, Τσίγκρος, Κασνέτση (58′ Ανδρίκος), Λίτσος (83′ Κοτσόκολος), Σταματάκης (46′ Κακαράς), Κυζιρίδης, Πλαβούκος, Γιαννιτσάνης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας (77′ Καθάριος), Καπίας, Μακρυδημήτρης, Σαμουηλίδης, Βελλίνης (81′ Καραμπάς), Συμελίδης (69′ Τοπούζης), Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected