Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μες στη γνωστή τρέλα του ο Κλοπ έκανε δήλωση που επέφερε αναστάτωση στην…UEFA!

klop2Μια δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ με αφορμή τον τελικό του Europa League στην Βασιλεία κόντρα στην Σεβίλη άναψε…φωτιές, τόσο στην UEFA, αλλά και την αστυνομία της Ελβετίας. 

Σύμφωνα με το thessport.gr, η ζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού από τους φίλους των «κόκκινων» είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ικανοποιηθεί από τα περίπου 10.000 εισιτήρια που δικαιούται η ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας, καθώς υπερδιπλάσια είναι μόνον τα διαρκείας της.

Έτσι ο Κλοπ κάλεσε τους φίλους της Λίβερπουλ να βρεθούν στην Ελβετία ακόμα και…χωρίς εισιτήριο! Κάτι που έφερε την άμεση αντίδραση της UEFA που με ανακοίνωση της τόνισε πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντια γύρο από το στάδιο και κανείς που μη κάτοχος εισιτηρίου δεν θα μπορέσει να το προσεγγίσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς της Λίβερπουλ:

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την χωρητικότητα του σταδίου. Είναι μία υπέροχη πόλη και αξίζει να πας ακόμα και χωρίς εισιτήριο! Δεν αξίζει να σκεφτόμαστε πόσοι χωράνε στο στάδιο. Αν ρωτήσεις ποιος θέλει να δει τον τελικό, θα βρεις 30 εκατομμύρια κόσμο!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P