Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ένα γκολ του Μάτα ήταν αρκετό για την Γιουνάιτεντ (vid)

_89626636_dejected_norwich_paΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 τη Νόριτς χάρη σε γκολ του Μάτα, έτσι αυξάνει την πίεση σε Άρσεναλ και Σίτι για την 4άδα, ενώ τα “καναρίνια” παραμένουν στην προτελευταία θέση

To ματς ήταν από αυτά που χαρακτηρίζονται «ο θάνατός σου, η ζωή μου». Σε κάτι τέτοια παιχνίδια, το καλό ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει. Ένα γκολ του Χουάν Μάτα (72’) έκρινε τελικά τα πάντα, με την Νόριτς να δέχεται ισχυρό πλήγμα στην μάχη παραμονής και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το 0-1 να παραμένει ζωντανή στην μάχη για την τέταρτη θέση, μειώνοντας στον πόντο την απόσταση από την συμπολίτισσα Σίτι.

Ο τραυματισμός του Μαρσιάλ στο ζέσταμα και η απόφαση του Φαν Χάαλ να ξεκουράσει τον Ράσφορντ έφερε στο χορτάρι μία άγευστη -ως συνήθως- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με εξαίρεση δύο κεφαλιές στο πρώτο μέρος από Σμόλινγκ και Κάμερον Τζερόμ, το πρώτο ημίχρονο δεν άφησε τίποτα για να θυμάται κανείς.

Τα ρίσκα παρέμειναν ελάχιστα και στην επανάληψη, με την Νόριτς πάντως να είναι πιο ζωηρή, να έχει το μομέντουμ του αγώνα, αλλά όχι καθαρές φάσεις. Μία λάθος εκτίμηση του Μπασόνγκ όμως, έδωσε την ευκαιρία στον Ρούνεϊ, με τον Άγγλο επιθετικό να σερβίρει στον Μάτα για το 0-1, που δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά την απονενοημένη προσπάθεια των «καναρινιών» που θέλουν πια ένα μικρό θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία.

δείτε το γκολ του Μάτα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected