Football League

Football League – Στο…χείλος του γκρεμού η Ζάκυνθος με την ήττα στη Λαμία

DSC_4738Ρυθμιστής της παραμονής χαρακτηρίζεται η Λαμία λόγω του προγράμματος των τελευταίων αγωνιστικών και τα στελέχη της τόνιζαν ότι δεν πρόκειται να χαριστούν σε κανέναν.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, λοιπόν, το απέδειξε και στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας το Σάββατο (07/05) το απόγευμα απέναντι στη Ζάκυνθο. Οι γηπεδούχοι ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά, σε αντίθεση με τους νησιώτες που ήθελαν πάση θυσία αποτέλεσμα για να αυξήσουν τις ελπίδες παραμονής. Στο χορτάρι, όμως οι «κυανόλευκοι» μόνο αδιάφοροι δεν εμφανίστηκαν και επικράτησαν 1-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού ήταν πιεστικοί από το ξεκίνημα και κατάφεραν στο 22′ με σουτ του Νατσιόπουλου να πάρουν το προβάδισμα. Η ομάδα του Ιονίου από την άλλη πλευρά υπέπεσε σε πολλά λάθη και σε καμία περίπτωση δεν έδειξε το ψυχικό σθένος που απαιτούσε ένα ματς – τελικός. Μάλιστα, στο 16′ και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου οι Πεχλιβανόπουλος, Τσιάμης αντίστοιχα απομάκρυναν τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Η μοναδική καλή στιγμή για τη Ζάκυνθο ήταν ένα άστοχο σουτ του Σταματή λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανοκίτρινοι» ισορρόπησαν, αφού ο Ραντίνοβιτς άλλαξε το σύστημά του σε 4-4-2 με την είσοδο του Κρολ. Ωστόσο, στο 62′ ο Ορφανίδης που έγινε κάτοχος της μπάλας από κόντρες δεν μπόρεσε να βρει στόχο στο σουτ που επιχείρησε. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο το άγχος για τους φιλοξενούμενους μεγάλωνε, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την 4η διαδοχική εκτός έδρας ήττα.

Το αποτέλεσμα αυτό… σφίγγει τη θηλιά του πιθανού υποβιβασμού για την ομάδα του Ιονίου έπειτα και από την επικράτηση του Πανελευσινιακού απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα. Το θετικό για τους νησιώτες είναι ότι υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία με τους «σταχυοφόρους», αλλά όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, τα προσεχή παιχνίδια με ΑΕΛ (εντός έδρας) και Παναιγιάλειο (εκτός) παίρνουν χαρακτήρα τελικού για τους ίδιους. Η Λαμία βρέθηκε ξανά μόνη 5η στον βαθμολογικά πίνακα και πλέον στρέφει το βλέμμα στο εξ αναβολής ματς της Τετάρτης (11/05) με την Παναχαϊκή στη Ναύπακτο.

Συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου (68′ Κοτσώνης), Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Σιατραβάνης, Νατσιόπουλος, Καραλής (58′ Παπαευθυμίου), Πίντο (88′ Σιλιγαρδάκης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος (81′ Αντωνίου), Κυριακίδης, Τσιάμης, Καμπούρης (46′ Κρολ), Αποστόλου, Ζέλιος (73′ Κάρδαρης), Ζαϊρί, Κουρέλλας, Σταματής.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected