Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-1 (photos)

G_E8NIKH_eordaikos_lagkadasΜετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε κάτω από συνεχή και δυνατή βροχή (στο μεγαλύτερο μέρος του) Εορδαϊκός και ΑΠΕ Λαγκαδά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Εορδαϊκού για φέτος το οποίο όμως δεν μπόρεσε να συνδυαστεί με νίκη σε μια πετυχημένη χρονιά.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι η βροχή επιβάρυνε τον ήδη κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη προσπάθεια των 22 ποδοσφαιριστών.

Οι 2 ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν ενώ ο Εορδαϊκός κυριάρχησε στην επανάληψη όπου είχε δοκάρι, πολλές ευκαιρίες για να λυτρωθεί τελικά στο 90.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 1ο λεπτό δυνατό σουτ του Γιόνδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής απομάκρυνε δύσκολα ο Μάντζαρης.

Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 10ο ο Περπερίδης απέκρουσε σε κόρνερ του Καρασταύρου το οποίο εκτέλεσε ο Παναγιωτούδης και ο Κράββαρης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 32ο φάουλ του Καραμανλή ο Κράββαρης και πάλι βγήκε πίσω από την άμυνα αλλά το πλασέ ήταν άστοχο και ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Περπερίδη αλλά ο τελευταίος βγήκε σωτήρια και μπλόκαρε.

Στο 38ο γέμισμα του Μπίκου ο Μάντζαρης βγήκε και έδιωξε με γροθιές η μπάλα έφτασε στον Δεληγιαννίδη που προσπάθησε να σουτάρει στη κενή εστία αλλά ο Μάντζαρης μπλόκαρε.

Στο 45ο ο Σακαλής έκανε ατομική προσπάθεια μπήκε στη περιοχή σούταρε αλλά ο Περπερίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά και στο 47ο ο Μαυροματίδης έδωσε στο Γιόνδη που πλάσαρε ο Μάντζαρης ακούμπησε ελάχιστα τη μπάλα, αυτή βρήκε το κάθετο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Στο 50ο σέντρα Πασχαλίδη ο Γιόνδης βρέθηκε ολομόναχος στη περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει όπως θα ήθελε τη κεφαλιά και η ευκαιρία χάθηκε.

Στο 53ο ο Σερσέμης έδωσε στο Μαυροματίδη, αυτός στο Καλογιαννίδη που πλάσαρε από κοντά ο Μάντζαρης απέκρουσε, νέο σουτ Μαυροαματίδη ο τερματοφύλακας είπε και πάλι όχι.

Στο 62ο ο Καρασταύρου δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Περπερίδη που απέκρουσε σωτήρια ενώ στο 70ο σουτ του Δ. Χαραλαμπίδη έφυγε άουτ.

Στο 72ο σουτ του Γιόνδη απέκρουσε δύσκολα ο Μάντζιαρης και στο 84ο γύρισμα του Κωστικίδη ο Δ. Χαραλαμπίδης δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα από κοντά.

Στο 90ο τέλος ο Μ. Χαραλαμπίδης σέντραρε και ο Λιάμης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Χαραλαμπίδης Μ., Λιάμης, Κλάζογλου, Μπίκος, Ναθαναηλίδης (46ο Σερσέμης), Καλογιαννίδης (58ο Δ. Χαραλαμπίδης), Γιόνδης, Θ. Χαραλαμπίδης (73ο Κωστικίδης), Μαυροματίδης.

ΑΠΕ Λαγκαδά: Μάντζαρης, Βασαΐτης, Ντόσης (8ο Σακαλής), Λαβίδας, Καραμανλής, Καρασταύρου, Γκούντας (61ο Καρατζιάς), Παναγιωτούδης, Κράββαρης, Λεμονής (85ο Γκοτζαμάνης), Βεϊδαμενίδης.

περισσότερες φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected