Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Νέστος Χρυσούπολης 1-4

Χωρίς τίτλο

Μπροστά σε περίπου 150 θεατές, αρκετοί από τους οποίους φίλαθλοι της Χρυσούπολης που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα του Έβρου,  ο Εθνικός γνώρισε μία ακόμα εντός έδρας με 1-4 από τον Νέστο, στα πλαίσια της 33ης στροφής του 1ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας, κλείνοντας έτσι αρνητικά τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις στο γήπεδο του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με πλασέ του Γκατζολάρι, ύστερα από σέντρα του Μπουλγκούρα. Λίγο αργότερα στο 12′ το σουτ του Ζγκούρι για τον Νέστο μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, στο 14′ έπειτα από λάθος του Θάνου, σέντραρε παράλληλα ο Μπουλγκούρας μέσα από την περιοχή με τον Γκατζολάρι να στέλνει σε κενό τέρμα τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2 στην αναμέτρηση.

Στο 18ο ο Μελισσόπουλος επιχείρησε το σουτ η μπάλα χτύπησε όμως στον Ζγκούρι, που ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μπουλγκούρας έκανε την κούρσα το σουτ όμως που επιχείρησε στα όρια της περιοχής πέρασε άουτ. Η ομάδα της Χρυσούπολης συνέχισε την επιθετική της πολυφωνία, χάνοντας άλλες 3 φάσεις πριν το τέλος του ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 36ο λεπτό ο Χαραλαμπίδης απέκρουσε το σουτ του Μπουλγκούρα έπειτα από πάσα του Μελισσόπουλου, ενώ στο 39′ αρνητική κατάληξη είχε και η προσπάθεια από τη πάσα του Μπουλγκούρα και το σουτ του Ζγκούρι εντός περιοχής καθώς η μπάλα πέρασε άουτ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμα μία χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν πάσαρε ο Γκατζολάρι και ο γκολκίπερ του Εθνικού μπλόκαρε το πλασέ του Ζγκούρι.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Γαμβρέλη να εκτελεί το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των Εβριτών και την μπάλα να περνά άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπουλγκούρα στο 57′. Ο Νέστος κατάφερε να σημειώσει το τρίτο του τέρμα στο ματς με πλασέ του Ζγκούρι στο 69ο λεπτό με τους Θρακιώτες όμως να αντιδρούν καταφέρνοντας να μειώσουν στο σκορ, όταν στο 76′ ο Γωνιάδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα, στο πέναλτι που κέρδισε ο Κυριζάκης, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή.

Οι Αλεξανδρούπολιτες στη συνέχεια ανέβασαν το ρυθμό τους,  στο 79′ από το κόρνερ του Κατρανίτσα η κεφαλιά του Θάνου πέρασε άουτ, ενώ στο 80ο λεπτό το σουτ του Μαμούτ εκτός περιοχής έφυγε λίγο έξω από την εστία του Καραβελίδη. Όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο γκολ, γράφοντας το τελικό 1-4 στο 90′ με σκόρερ τον Λαζαρίδη, ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαραλαμπίδη. Έτσι ο Εθνικός, που έχει υποβιβαστεί στην ΕΠΣ Έβρου γνώρισε άλλη μία ήττα στην έδρα του τη φετινή σεζόν στη Γ Εθνική, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης έπιασε τη Δόξα Δράμας στη δεύτερη θέση, υστερώντας βέβαια στην ισοβαθμία και περιμένει πλέον την τελευταία αγωνιστική, ώστε να δει αν θα τερματίσει δεύτερος ή τρίτος στη βαθμολογία.

Συνθέσεις

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Σαριανίδης): Χαραλαμπίδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Τσαμουρλίδης, Τσορμπατζίδης (72′ Μαμούτ), Χελιδώνης, Πελτέκης, Πιλτικάκης (67′ Ελληνίδης), Γωνιάδης, Τορομανίδης (61′ Αμπραχαμιάν), Κυριζάκης

Νέστος Χρυσούπολης (Παπαβασιλείου): Καραβελίδης, Κούτρας (84′ Κιοσέ), Μπουλγκούρας, Γαμβρέλης, Τσίτσι (72′ Λαζαρίδης), Μαρκάκης (72′ Δεσύλλας), Γκατζολάρι, Κούτεφ, Ζγκούρι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected