K20 - K17 - K15

Σήμερα το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17

b14630465010_890x433_qdfbAV6pSzvXYXApQw9yKMP72KZkOHw6Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Νovasports Super League Κ17.

Δείτε επίσης, τα στατιστικά στοιχεία της περιόδου 2015-2016, καθώς και αναλυτικά στοιχεία (ομαδικά και ατομικά στατιστικά, συμμετοχές και τέρματα) των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Novasports Super League  Κ17, η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, στις 12 και 14 Μαΐου.

Αναλυτικά:

Ατρόμητος Αθηνών

Βασίλης Καλτσής (Προπονητής)

«Ο Ατρόμητος με την είσοδο του στο final-4 του πρωταθλήματος έδειξε ότι διαθέτει μια ομάδα με ικανότητες και μέλλον. Η καλή συνεργασία και το άριστο κλίμα μας έφερε στα τελικά.

 Όσον αφορά την συνέχεια είμαι αισιόδοξος και σίγουρος έχοντας εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα παλέψουμε για την επιπλέον διάκριση.

Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα είμαστε κερδισμένοι γεμάτοι εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν στο απώτερο μέλλον».

Γιάννης Χατζοβασιλάκης (Αρχηγός)

«Η είσοδός μας στα play off του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορίας μας, αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία. Είναι η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς, της σταθερής πορείας και του οικογενειακού κλίματος που διέπει την ομάδα.

Από εκεί και πέρα με σεβασμό στους αντιπάλους μας, είμαστε αισιόδοξοι. Διαισθανόμενοι την ευκαιρία που μας παρουσιάζετε και τη φανέλα που φοράμε θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα».

Ολυμπιακός

Δημήτρης Μαυρογενίδης (Προπονητής)

«Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια  στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα τελικά της διοργάνωσης. Για τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό που συμμετέχει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό δείχνει ότι η δυναμική του συλλόγου ήταν και παραμένει πολύ ισχυρή σ’ αυτές τις ηλικίες. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας ν’ απολαύσουν τα παιχνίδια παράλληλα όμως να βγάλουν και τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι ανταγωνιστικοί όπως  αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου μας. Εύχομαι να γίνουν ποιοτικοί αγώνες και η καλύτερη ομάδα να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια».

Γιώργος Ξενιτίδης (Αρχηγός)

«Είμαστε πολύ περήφανοι που θα παίξουμε στην τελική φάση του Πρωταθλήματος. Μέσα στη χρονιά η ομάδα δούλεψε πολύ και βελτιώθηκε και πιστεύω ότι είναι έτοιμη για μια νέα πρόκληση. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος όπως και όλα τα παιδιά.  Αυτό που θέλουμε μαζί με τους συμπαίκτες μου είναι να το διασκεδάσουμε. Συμμετείχα και στο περσινό Final-4 και ήμουν μέλος της ομάδας που πήρε το Πρωτάθλημα. Όλα τα παιδιά θέλουν να ζήσουν αυτό το συναίσθημα. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε πολλά ως ομάδα». 

ΠΑΟΚ

Άγγελος Ζαζόπουλος (Προπονητής)

«Η ανυπομονησία με την οποία περιμένουν οι αθλητές μας το Final Four της Κ17 της Super League προδίδει τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης γι’ αυτούς. Σκληρή καθημερινή δουλειά, επιθυμία για διάκριση, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα όνειρα, διάθεση για απόλαυση της κάθε στιγμής και μια πρώτη, άγουρη κι αθώα προσπάθεια για κατάκτηση της κορυφής, είναι τα συστατικά που συνθέτουν κάθε χρόνο  μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική συνάντηση. Η ομάδα μας είχε μια καλή παρουσία στο βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος. Χρησιμοποιώντας 32 ποδοσφαιριστές 1999, 2000 και 2001 γεννημένους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις αγωνιστικές προκλήσεις που τους ανατέθηκαν, παρουσιάσαμε μια ομάδα αντάξια της φήμης και του επιπέδου της ακαδημίας μας. Επιπλέον, εκτός από το ποδοσφαιρικό ταλέντο τους, είμαστε περήφανοι για την ποιότητα του χαρακτήρα τους και για την πρόοδο που σημείωσαν φέτος μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι τους. Οι αγώνες νοκ άουτ κρύβουν μια άγρια ομορφιά πάντα. Επομένως και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες να επικρατήσουν. Ελπίζουμε να υπάρξει ισονομία στους αγώνες και κρατούμε μια πικρία γιατί η διοργάνωση δεν φιλοξενείται σε κάποια βορειοελλαδίτικη πόλη. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα παιδιά μας σωματικά και πνευματικά έτοιμα καθώς διψούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οδηγός κι ελπίδα μας έτσι κι αλλιώς, είναι πάντα αυτοί, οι αυριανοί ποδοσφαιριστές, προπονητές, φίλαθλοι, πολίτες της χώρας μας».

Γιώργος Παπαθανασίου (Αρχηγός)

«Αρχικά, θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μας για τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος! Ήταν ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς και όλοι όσοι απαρτίζουμε αυτή την ομάδα δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό εντός αλλά και εκτός γηπέδου! Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους προπονητές μας και σε όλο το team της ομάδας που ήταν και είναι κοντά μας όλη τη χρονιά. Τέλος, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, δίνοντας έτσι χαρά και ικανοποίηση σε όλο το κόσμο του ΠΑΟΚ και σε όσους είναι δίπλα μας από την αρχή της πορείας μας».

Skoda Ξάνθη

Κώστας Μπερδελής (Προπονητής)

«Είμαι υποχρεωμένος να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο που είχαμε θέσει αρχικά, τη συμμετοχή της ομάδας στο final four! Πιστεύω ότι η πρόκριση μας τελικά, αν και δύσκολη αφού σφραγίστηκε την τελευταία αγωνιστική, ήταν δίκαια αφού αποδώσαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο!

Η πρόκρισή μας είναι η τρίτη συνεχής τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αυτό αποδεικνύει  τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα υποδομής της Skoda Ξάνθη.

Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να συμμετάσχουμε στο final four και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για ακόμη μεγαλύτερη διάκριση!

Εύχομαι καλή διοργάνωση στη Superleague και καλούς αγώνες και στις τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν!»

Χρήστος Πεταλωτής (Αρχηγός)

«Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω το πόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι είμαστε που καταφέραμε να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, ο οποίος ήταν να φτάσουμε στα τελικά του Πρωταθλήματος.

Δουλέψαμε σκληρά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές  αναμένουμε το πρώτο μας παιχνίδι, το οποίο θα αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας.

Και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το Τεχνικό Επιτελείο που με πίστεψαν. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι.»

Μικρά-Μικρά:

•Οι ομάδες που έχουν συμμετάσχει σε Τελική Φάση είναι οι ακόλουθες (συμπεριλαμβανομένης και της φετινής):

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 8 συμμετοχές

Π.Α.Ο.Κ.: 7 συμμετοχές

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 3 συμμετοχές

SKODA ΞΑΝΘΗ: 3 συμμετοχές

ΑΡΗΣ: 2 συμμετοχές

ΗΡΑΚΛΗΣ: 2 συμμετοχές

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 2 συμμετοχές

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1 συμμετοχή

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: 1 συμμετοχή

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 1 συμμετοχή

Α.Ε.Λ. 1964: 1 συμμετοχή

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1 συμμετοχή

 

•Από τις διαγωνιζόμενες ομάδες, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχουν πετύχει οι: ΤΡΙΜΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ): ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ: 4-0 (12Η ΑΓΩΝ.)

ΓΚΑΡΓΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Π.Α.Ο.Κ.): SKODA ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ο.K.: 0 – 4 (27Η ΑΓΩΝ.)

•Από τις διαγωνιζόμενες ομάδες , ΚΑΡΕ τερμάτων κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχει πετύχει ο ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Π.Α.Ο.Κ.): Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 5 – 2 (12Η ΑΓΩΝ.)

•ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ, έχει γίνει μόνο μία φορά από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ΒΕΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, στον Ημιτελικό αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ (4-0), της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 στο Skoda Ξάνθη Arena.

 

acadimies.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected