Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ξάνθη και ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17!

Χωρίς τίτλο

Θρίαμβος στο Περιστέρι για τους μάγκες παίκτες της Ξάνθης που με ψυχή, πολύ καλό στήσιμο τακτικά από τον κόουτς Κώστα Μπεδρελή, κατάφεραν με παίκτη λιγότερο για 25 λεπτά να δείξουν τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση για τον τελικό απέναντι στο απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης, τον Ολυμπιακό.

Το γκολ της Κ17 της Skoda Ξάνθη το σημείωσε ο Τζιβανοπουλος στο 49ο λεπτό, ο οποίος μάλιστα ήταν χρυσή αλλαγή αφού εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Όπως προαναφέρθηκε, η ομάδα της Θράκης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες αφού στο 65′ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζουμπουλίδης, η οποία ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε. Δυστυχώς όμως η αποβολή θα του στοιχίσει την συμμετοχή στον τελικό του Σαββάτου.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Καράδαης, Αμπάρα, Χατζηχρήστου (76′ Μανωλάκης), Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης (65′ Αντωνόπουλος), Κωστανάσιος (70′ Χατζηιωαννίδης), Αγγελόπουλος, Τσιριγώτης (53′ Βοϊλης), Ξενιτίδης (79′ Πέιος), Καμπετσής.

Skoda Ξάνθη: Σαββίδης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλιώτης, Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης, Τσάπαρης, Αθανασιάδης (46′ Τζιβανόπουλος- 96′ Τενεκές), Σουλεϊμάν (72′ Ιωσηφίδης- 90′ Ιωάννου), Καλογιάννης (87′ Σπιριντόνοβ).

thrakisports.gr

paokneoi

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Superleague προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη (14/5, 18:00).

Oι Περιστεριώτες μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση όμως ο «δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 32ο λεπτό. Ο Γκαργκαλατζίδης έκανε ωραία ενέργεια κι ο Χατζηστραβός με ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε εκείνη. Έτσι, ο ΠΑΟΚ πέρασε στον τελικό των Εφήβων όπου θα βρει απέναντί του την Ξάνθη (14/5, 18:00), η οποία νωρίτερα επικράτησε του Ολυμπιακού.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected