Κατηγορίες
Αθλήματα

Η απονομή του Κυπέλλου στην ομάδα βόλεϊ του ΓΕΛ Μακροχωρίου! (photos)

20160510_112942Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα πετοσφαίρισης του ΓΕΛ Μακροχωρίου, την Τρίτη 11 Μαϊου 2016 από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Αναστασία Μαυρίδου και τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Ημαθίας, κο Χαρίλαο Καμπουρίδη.

Η κα Μαυρίδου συνεχάρη τους αθλητές της φετινής και της περσινής ομάδας και απένειμε  διπλώματα, μετάλλια και το κύπελλο αλλά  και τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, κο Αραπίδη Λάζαρο για την προετοιμασία των μαθητών και την επιτυχία τους.

Η ομάδα πετοσφαίρισης του  ΓΕΛ Μακροχωρίου ανακυρήχθηκε πρωταθλήτρια του νομού Ημαθίας στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου για το σχολικό έτος 2015-2016.

Επίσης, βράβευσε τη μαθήτρια  Χαλατζούκα Κρυσταλλία,  η οποία πρώτευσε στους σχολικούς αγώνες του Νομού στις περιόδους 2014-15 και 2015-16 όπως επίσης και  στους  Περιφερειακούς Σχολικούς  Αγώνες 2015-16 που πραγματοποιήθηκαν στην Καστοριά και κατέλαβε την 3η θέση στο δρόμο των  100 μέτρων καθώς και το μαθητή Μανωλόπουλο Σταύρο, ο οποίος στους  Τελικούς Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ελεύθερης Πάλης  που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και κατέλαβε την 4η θέση  στην κατηγορία των 57 κιλών.

Η Διευθύντρια και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (ΟΕΣΑ) Ημαθίας, τόνισε την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» και την «καλλιέργεια» της αθλητικής συνείδησης μέσα από την  διοργάνωση και υποστήριξε ότι «η διάκριση , αυτή, αποτελεί ηθική επιβράβευση όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου, που δίνει κουράγιο να συνεχίσετε την προσπάθεια για ανάλογες μεγαλύτερες επιτυχίες».

Ο Διευθυντής του  ΓΕΛ Μακροχωρίου, κ. Γκανάς Απόστολος συνεχάρη για άλλη μια φορά τους μαθητές του σχολείου του και ευχαρίστησε τη Διευθύντρια για την παρουσία της και την στήριξη της, στην ανάδειξη των αξιών και των αρχών που διέπουν τον αθλητισμό.

περισσότερες φωτογραφίες στο emvolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected