Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Δεν ταξιδεύει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Καλαμαριά

229d7d7b66b45b2b15ac7b010b7c8049_96901Ματαιώθηκε ο προγραμματισμένος για την Κυριακή τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 

Οι “κυανόλευκοι” ειδοποίησαν ότι δε θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, που όμως είχε ξεχωριστό χαρακτήρα για τους κοκκινόμαυρους, καθώς, ως γνωστόν, τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στον 13χρονο Ορέστη, αθλητή του συλλόγου που αντιμετωπίζει σοβαρή ασθένεια. Φυσικά, ο Απόλλων θα πάρει τους τρεις βαθμούς, ενώ αποφασίστηκε να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι αντί του ματς πρωταθλήματος, οπότε τα εισιτήρια θα ισχύσουν κανονικά. Άλλωστε, ο σκοπός είναι «ιερός»!

Η ανακοίνωση από πλευράς Ερασιτέχνη Απόλλων :

“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι ο αγώνας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ματαιώνεται, καθώς πληροφορηθήκαμε από την επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ότι το συγκεκριμένο σωματείο παραιτείται του αγώνα.

Σαν διοίκηση, κατευθείαν επικοινωνήσαμε με τους διοικούντες του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και συμφωνήσαμε στη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα, την ίδια μέρα και ώρα στο γήπεδό μας.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 13/05 από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 και αύριο Σάββατο 14/05 από τις 11:00 μέχρι τη 13:00 από τα γραφεία του ΜΓΣΚ Απόλλωνα και, φυσικά, τη μέρα του φιλικού από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο για τη μέχρι τώρα στήριξη και τον καλούμε να παρευρεθεί μαζικά στον αγώνα της Κυριακής.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected