Γ Εθνική / Τοπικά

Μεταγραφική συνάντηση Καρυπίδη – Αναστόπουλου

ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ  ARIS - PAOK  (BASKET LEAGUE 2015-2016)Θόδωρος Καρυπίδης και Νίκος Αναστόπουλος, συναντήθηκαν χθες και συζήτησαν αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη, με τον Ελληνα τεχνικό να ζητάει την απόκτηση τουλάχιστον οκτώ παικτών.

Η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πέφτει αύριο για τον Άρη, ωστόσο το μυαλό όλων στο στρατόπεδο των “κίτρινων” είναι στην επόμενη ημέρα της ομάδας, με τον Νίκο Αναστόπουλο και τον Θόδωρο Καρυπίδη να σχεδιάζουν εδώ και ημέρες τον νέο Άρη, της Football League.

Σύμφωνα με το sdna.gr, οι δύο άντρες είχαν χθες το βράδυ νέο ραντεβού εκεί όπου συζήτησαν αναφορικά με το πως θα κινηθούν στην μεταγραφική περίοδο που θα ακολουθήσει. Ο “αλενατόρε” ζήτησε την απόκτηση 8-10 παικτών, δίνοντας μάλιστα και λίστα με ονόματα στον Καρυπίδη.

Ο επικεφαλής των “κιτρίνων” από την πλευρά του, έδειξε διατεθειμένος να ικανοποιήσει τα “θέλω” του Αναστόπουλου, δεν αποκλείεται στη Γενική συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου, ο Καρυπίδης να ανακοινώσει και τις δύο πρώτες μεταγραφές ενόψει της νέας χρονιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected