Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (3ος όμιλος) Αλμωπός Αριδαίας – Πάικο Γουμένισσας 5-0 (photos)

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Αλμωπού Αριδαίας στον 3ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη συνέτριψε με 5-0 τον πρωταθλητή Κιλκίς, Πάικο Γουμένισσας και έδειξε από την αρχή πως είναι εκ των φαβορί για τη μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Οι 1000 φίλαθλοι που κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας παρακολούθησαν ένα όμορφο παιχνίδι, με σαφή υπεροχή από πλευράς γηπεδούχων. Με δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο, οι “μπλε” δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, που είχαν μεγάλα προβλήματα στην άμυνα και δέχτηκαν εύκολα τέρματα.

Επόμενο ματς για τους Αριδαιαώτες στη Νάουσα, την ερχόμενη Τετάρτη 18/5 ενώ το Πάικο υποδέχεται στη Γουμένισσα το Στρατώνι.

Το φιλμ της αναμέτρησης

4′ ΓΚΟΛ! Χλιαρό σουτ του Προβατίδη από κοντά, ξεγέλασε τον Δουλκερίδη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (1-0)

20′ ΓΚΟΛ! Σύγχυση στην άμυνα του Πάικου, ο Καπουσούζης με προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στη φάση αυτή τραυματίστηκαν ο Δουλκερίδης και Δεληγιώργης των “πρασίνων” οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ

22′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαρογιάννη, η μπάλα εκατοστά από το δοκάρι

65′ Μεγάλη ευκαιρία του Καραγιάννη σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Δουλκερίδη, ο οποίος έκανε την απόκρουση του αγώνα.

71′ Δύο συνεχόμενες ευκαιρίες για τον Καπουσούζη, που δεν καταφέρνει από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

81′ ΓΚΟΛ! Ωραίο πλασέ του Καπουσούζη, αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά για το 3-0

83′ ΓΚΟΛ! “Λόμπα” του Καραδήμο από καλή θέση και 4-0

88′ ΓΚΟΛ! Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Τσιμτσιρίδης, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Ανέστη Μεμελίδη

ΠΑΙΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΑΑΣ

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζιδης, Ζαρογιάννης, Μπογδάνης, Καμπάνης, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης Γ., Καραγιάννης (80′ Καραδήμος), Προβατίδης (84′ Τσιμτσιρίδης), Παπαδόπουλος (70′ Κοβάτσης)

Πάικο Γουμένισσας : Δουλκερίδης, Τουλγαρίδης, Μυλωνάς, Δεληγιώργης, Βογιατζής, Μαραντίδης (86′ Αβραμίδης), Βουτσάς (80′ Παπακαρμέζης), Σαμαράς (93′ Μάρκος), Δασκάλου, Καραελευθερίου, Χατζηασλανίδης

*με στοιχεία από τη Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected