Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (7ος όμιλος) Αίολος Καρπενησίου – Ένωση Απολλωνίου/ΑΟ Ιστιαίας 0-2 (photos)

mparaz_aiolos-istiaia2Με δυο κεφαλιές στο 10ο λεπτό του εκάστοτε ημιχρόνου η Ένωση Απολλωνίου/Α.Ο. Ιστιαίας ξεκίνησε νικηφόρα τα play off, επικρατώντας με 0-2 του Αιόλου.

Η αναμέτρηση ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου και άρχισε στις 17:00. Το «παρών» έδωσαν περίπου 200 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, εκ των οποίων αρκετοί προερχόταν από την Εύβοια.

Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη μπήκε με το «αριστερό», είχε μέτρια παρουσία και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για τους «κιτρινομπλέ», οι οποίοι καλούνται να βγάλουν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Οι Ευρυτάνες αγωνίστηκαν χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές τους.

Η Ένωση. Απολλωνίου/Α.Ο. Ιστιαίας εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και πέτυχε δυο γκολ σε κρίσιμα σημεία, κάνοντας σωστή διαχείριση του αγώνα. Σκόραραν οι: Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Πανάκης, ενώ αποβλήθηκε ο Μαρσέλο Μερκούρη. Οι Ευβοιώτες τέθηκαν επικεφαλείς από την πρεμιέρα κιόλας των μπαράζ σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι.

Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας θα αντιμετωπίσουν την επόμενη(2η) αγωνιστική την Τετάρτη 18 Μαΐου εκτός έδρας την Θήβα, ενώ οι πρωταθλητές Εύβοιας υποδέχονται την ίδια ημέρα τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Συνθέσεις

Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Κόκκοτας, Φούκας, Σιταράς Α., Ζαραβέλης, Αζακάς Π., Τριανταφυλλόπουλος, Μπόνιας, Ηλιάδης(86΄ Μάρκης), Στύλα, Μεταξούλης(77΄ Ράμμος), Νικολάου

Ένωση Απολλωνίου/Α.Ο. Ιστιαίας (Θανάσης Γουρνάς): Μπιμπάι Μ., Μερκούρη, Βασιλείου, Τόουρφε, Πανάκης(77΄ Γιουκάι), Στεργίου Η.(64΄ Μιχαήλ), Στεργίου Α., Γοργομάτης Ν., Ανέστης Β., Ανέστης Χ.(77΄ Καλλίτσης), Ηλιόπουλος

περισσότερες φωτογραφίες στο evrytaniasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected