Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Το απόλυτο θρίλερ στον δεύτερο όμιλο, σώθηκε τελικά ο Εθνικός!

DSC_0081

Νίκη που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία πέτυχε ο Εθνικός Φιλιππιάδας απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Λάππας και Άτσκα.

Όπως γράφει το sportime24.gr, μετά το τέλος του αγώνα και αφού έγινε γνωστό του αποτέλεσμα του Οικονόμου Τσαριτσάνης με την Νίκη Βόλου και την μαθηματική παραμονή της ομάδας, έγινε πανζουρλισμός στα αποδυτήρια με παίκτες, προπονητές, φροντιστές και παράγοντες να φωνάζουν συνθήματα και με δεκάδες μπουκάλια νερό στο τέλος δεν είχε μείνει κανείς στεγνός.

b5c07e76cb0bca7eb3ef7a9fb70b8315_P1120639

“Αυτοκτόνησε” ο Οικονόμος!

Μετά τον Τύρναβο και τον Δωτιέα Αγιάς και ο τρίτος εκπρόσωπος του Νομού Λάρισας, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αποχαιρέτησε την κατηγορία μετά την καταδικαστική εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Νίκης Βόλου.

Ο Οικονόμος, μέσα από πάρα πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική και να παλεύει για την παραμονή του. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και ανθρώπους που έχουν δώσει και την ψυχή τους όλα αυτά τα χρόνια!

Δεν αξίζουν δάκρια λοιπόν γι’ αυτή την ομάδα. Μπορεί να υποβιβάστηκε για ένα γκολ (!) αλλά όσοι αγαπούν αυτό το σύλλογο θα πρέπει να πάρουν δύναμη και να ανασυνταχτούν για τη συνέχεια

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected