Κατηγορίες
Super League 1

Το κομμένο ρεύμα, ο νέος διακανονισμός με Αγγελούδη και η φιλική ρεβάνς!

iraklisxanthi-665x363Τραγική η κατάσταση στον Ηρακλή και σήμερα είχαμε νέα επεισόδια στο…σίριαλ!

Μετά το κομμένο τηλέφωνο και το ανύπαρκτο intenet, σήμερα κόπηκε και το ρεύμα! Οχι, δεν είναι αστείο, ούτε φάρσα. Τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, δεν έχουν, ρεύμα, τηλέφωνο και ίντερνετ. Φυσικά, αυτό έγινε λόγω οφειλών και πλέον η κατάσταση μοιάζει με βαρέλι που δεν έχει πάτο.

Δεν υπήρξε προσφυγή Αγγελούδη

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα μεταφέρθηκε λανθασμένα η είδηση πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Αγγελούδης, κατέθεσε προσφυγή.

Εντούτοις σύμφωνα με το bluearena.gr, ο Ελληνας επιθετικός, ήρθε σε νέο διακανονισμό της οφειλής του με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, παρά το γεγονός πως μέχρι και σήμερα δεν του πληρώθηκε καμία δόση από αυτές που είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι όταν και αποχώρησε από την ομάδα.

Έτσι, μετά την εξέλιξη αυτή, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα προσφυγής από την πλευρά του, με τους Λάζαρ και Λαδά να είναι οι μοναδικοί παίκτες που έχουν κινηθεί νονικά κατά των «κυανόλευκων».

Και μέσα σε όλα…νίκη στο φιλικό με Ξάνθη

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Πηγαδίων, ο Ηρακλής επικράτησε της Ξάνθης με σκορ 1-3, παίρνοντας μία “άτυπη ρεβάνς” για την ήττα του πριν μία εβδομάδα στο Καυτανζόγλειο με 2-4.

Στα θετικά για την ομάδα μας, εκτός της νίκης, ήταν η χρησιμοποίηση από τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο, αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών από την Κ-20, οι οποίοι άφησαν ελπίδες για το μέλλον.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′ με προβολή του Σκούρτη, όμως ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσα με τη λήξη του ημιχρόνου με αυτογκόλ του Φλίσκα, έπειτα από σέντρα του Σαραμαντά.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας σκόραρε άλλες 2 φορές, πρώτα στο 63′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεοζίνιο (χέρι του Μπαξεβανίδη) και στο 87′ με κοντινή προβολή του Κυριακίδη.

Συνθέσεις

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γούτας, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης, Καμαρά, Λουσέρο, Νιέτο, Τριάδης, Σκούρτης. Έπαιξαν και οι: Ζώτος, Κρίστοφερ, Μπουνταγκίδης, Κώστας,Φασίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πασάς, Λεοζίνιο, Αμαραντίδης, Τσιλιανίδης, Τσότρας. Έπαιξαν και οι: Περνίς, Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Δούμτσιος, Μπικιάρης, Βλαχόπουλος, Ρότας, Αβραμίδης, Ζιαμπάρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected