Κατηγορίες
Διάφορα

Ο τελικός του Europa League στο Cafe “Anfield” με την απαραίτητη…συνοδεία!

11992123_10208047281004978_1572216876_nΏρα τελικού στο Europa League, με τις Λίβερπουλ και Σεβίλλη να κοντράρονται για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν και το Cafe “Anfield” στην Επισκοπή Νάουσας σας βάζει στο κλίμα με τη συνοδεία…ψησίματος!

Στη Βασιλεία διακυβεύεται το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό τρόπαιο, με τις Σεβίλλη και Λίβερπουλ να διεκδικούν το Γιουρόπα Λιγκ (21:45, OTE Sport 1 HD). Για το τρίτο σερί οι Ανδαλουσιανοί, το πρώτο με Κλοπ και της τελευταίας 11ετίας οι «κόκκινοι».

Ο Κλοπ έχει ήδη πετύχει να μετατρέψει τους… αμφισβητίες σε πιστούς προς την ομάδα και με την παρουσία στον μεγάλο τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έχει ήδη κάνει επιτυχημένη τη θητεία του στον πάγκο της Λίβερπουλ, τουλάχιστον γι’ αυτούς τους μήνες που έχει πάρει το «τιμόνι» στα χέρια του.

Μαζί του, το πιστεύουν και οι ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του Γερμανού κόουτς έναν… ανθρώπινο προπονητή, έτοιμο να συμπεριφερθεί σαν «πατέρας» όταν χρειάζεται, να βάλει τις φωνές, αλλά και να εμψυχώσει με πάθος σε κάθε στιγμή που το κρίνει εκείνος αναγκαίο…

Η Σεβίλλη θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στις τρεις διαδοχικές κατακτήσεις έπειτα από αυτές του 2014 και του 2015, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι Ανδαλουσιανοί, όσο και ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, έχουν το απόλυτο, 100% όταν έχουν βρεθεί στον μεγάλο τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης!

Τέσσερα τρόπαια στους τέσσερις τελικούς μετράει η ισπανική ομάδα, τρία η Λίβερπουλ που έχει βάλει στόχο να … ισοφαρίσει τους σημερινούς της αντιπάλους και να φτάσει στον πρώτο ευρωπαϊκό θρίαμβο έπειτα από 11 χρόνια, από το έπος της Πόλης, το οποίο δεν επαναλήφθηκε στον τελικό της Αθήνας, το 2007…

«Τι σημαίνει που το πήρε η Σεβίλλη δύο διαδοχικές φορές; Και τι έγινε; Δεν έπαιξε μαζί μας και είμαστε διαφορετική ομάδα, οπότε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό ως αβαντάζ…» είπε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου, με τον Ουνάι Έμερι από την πλευρά του να τονίζει:

«Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε τα ονόματά μας στην ιστορία. Πρέπει όμως να τα δώσουμε όλα γιατί απέναντί μας έχουμε μια από τις 10 καλύτερες ομάδες στον κόσμο…».

Στα αγωνιστικά, αμφίβολος, αν και προσπάθησε να προπονηθεί έντονα την Τρίτη, είναι ο Ντίβοκ Οριγκί για τους «κόκκινους», έξω οι Κρον – Ντέλι και Τρεμουλινάς για τη Σεβίλλη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Τουρέ, Μορένο, Λαλάνα, Τσαν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Στάριτζ, Κουτίνιο

Σεβίλλη: Νταβίντ Σοριά, Μαριάνο, Ραμί, Καρίσο, Εσκουντέρο, Κριχόβιακ, Ενζονζί, Κόκε, Μπανέγα, Βιτόλο, Γκαμεϊρό

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected