Κατηγορίες
Super League 1

Η υπερκόπωση θα αφήσει εκτός τον Μανωλά!

201605172200307650532016051722002989146520160517220019133405Ο προπονητής της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς ένιωσε μια αδιαθεσία, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί του συνέστησαν τουλάχιστον πέντε ημέρες ξεκούρασης.

Σύμφωνα με το sdna.gr, οι μέρες που προηγήθηκαν του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, όπως και αυτή της διεξαγωγής του, ήταν πολύ έντονες για τον Στέλιο Μανωλά. Ο προπονητής της ΑΕΚ, νιώθοντας απόλυτα το βάρος της ευθύνης, αφοσιώθηκε πλήρως σε αυτό το παιχνίδι και έζησε με μεγάλη ένταση όλη την προετοιμασία του. Οι λίγες ώρες ύπνου, η ένταση και η συναισθηματική φόρτιση για όσα βίωσε φαίνεται πως τον έφτασαν στα όρια του.

Ο Στέλιος ένιωθε από χθες μια αδιαθεσία και τελικά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι γιατροί διέγνωσαν έντονα συμπτώματα υπερκόπωσης και του συστήθηκε να απέχει από κάθε δραστηριότητα για τουλάχιστον πέντε ημέρες. Έτσι, ο παλαίμαχος άσος δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στο σχετικό ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ αναφέρονται τα εξής: «Ο προπονητής της ομάδας μας, Στέλιος Μανωλάς, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας αδιαθεσίας την οποία αισθάνθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για πέντε τουλάχιστον ημέρες, λόγω υπερκόπωσης.

Εννοείται ότι για την ΑΕΚ αυτό που προέχει είναι η υγεία του ανθρώπου, που αποτελεί σύμβολο για την ομάδα μας και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά, Νίκος Παναγιωτάρας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected