Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (2ος όμιλος) Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Καρδίας 1-2

apollon-kardia-22317Παραφράζοντας την διάσημη ρήση του Πάολο Κοέλιο περί σύμπαντος, θα μπορούσαμε να πούμε πως «όταν κάτι πάει στραβά συνωμοτεί όλο το σύμπαν… για να στραβώσει περισσότερο»!

Και μπορεί στον αγώνα του Απόλλωνα Παραλιμνίου κόντρα στον Α.Ο. Καρδίας το ξεκίνημα να ήταν ιδανικό για τους Σερραίους, αφού μόλις στο 6ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη στο 1-0, αλλά στην συνέχεια γύρισαν όλα τούμπα! Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς;

Σαφώς το Παραλίμνιο δεν έπιασε το 100% των δυνατοτήτων του υστερώντας σε αρκετούς τομείς, αλλά είδε μετά το γρήγορο γκολ του ένα black-out που έφερε την ισοφάριση από ένα αμφισβητούμενο γκολ, είδε τον Τάκα να φεύγει νωρίς τραυματίας, είδε προσπάθεια του Αγγελακά να σταματά στο δοκάρι, είδε τον ίδιο παίκτη να αποχωρεί επίσης λόγω τραυματισμού, είδε τον αντίπαλο να παίρνει προβάδισμα από το πουθενά με αυτογκόλ του Μερεσιώτη και είδε τον Λιάρα να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις

Τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς για να βγάλει συμπεράσματα για το πως ο Απόλλων γνώρισε την πρώτη ήττα στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου. Και αν υπάρχει στεναχώρια αυτή δεν είναι για το χαμένο ματς, αλλά για τον τρόπο, γιατί σίγουρα ο Α.Ο. Καρδίας δεν ήταν καλύτερος, ωστόσο όπως είπε και ο Νίκος Κουζουτζίδης το ποδόσφαιρο δεν είναι και… δίκαιο άθλημα.

Όπως και να έχει χάθηκε μία μάχη και όχι ο πόλεμος, καθώς ναι μεν η ομάδα έμεινε πίσω στην βαθμολογία, αλλά την επόμενη Τετάρτη κερδίζοντας στην Πετρούσα μπορεί να είναι και πάλι στην πρώτη δυάδα, έχοντας φυσικά να υποδεχθεί και τον Μακεδονικό εντός έδρας.

Όσον αφορά το ματς με εξαίρεση κάποια καλά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο δε μπορεί να πει κανείς ότι παίχτηκε ποδόσφαιρο, με τον Απόλλωνα να έχει φυσικά την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις ευκαιρίες. Ο Α.Ο. Καρδίας όντας μία νεανική, αθλητική και δυνατή ομάδα πήγε το ματς έξυπνα στα μέτρα του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, εκνεύρισε τους παίκτες του Παραλιμνίου, οι οποίοι δεν είχαν το καθαρό μυαλό να φτάσουν οργανωμένα στην αντίπαλη περιοχή και αυτό δεν μπόρεσε να τους το δώσει ούτε ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης όταν πήρε θέση στο γήπεδο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ροκάνισε κατά πολύ τον χρόνο, εξ ου και τα 6 λεπτά καθυστερήσεων, ανάγκασε το Παραλιμνίο να επιχειρεί με γεμίσματα να απειλήσει και αυτά δεν είχαν αποτέλεσμα και είναι χαρακτηριστικό πως η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν μία εκτέλεση φάουλ του Βουδουρίδη.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τάκας (28′ λ.τ. Βουδουρίδης), Κωφοκώτσιος, Μερεσιώτης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Δ. Τριανταφύλλου, Τσουλχάς, Αγγελακάς (73′ λ.τ. Ζάγκας), Λ. Ρούμπος (46′ Κωνσταντινίδης)

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Μαυρής, Κουκουρόνας, Μπιμπισίδης, Καμπουρίδης, Συρόπουλος (90′ Μαρινόπουλος), Ξανθόπουλος (58′ Κωνσταντινίδης), Χατζηδρόσος, Δούκας (67′ Στεφανίδης), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected