Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κύπελλο με…τεσσάρα η Παρί, στο αντίο του Ζλάταν! (vid)

PSG's Zlatan Ibrahimovic, center, reacts, with PSG's Edinson Cavani, right, after scoring his side second goal during the French Cup final soccer match between Marseille and PSG at the Stade de France Stadium, in Saint Denis, North of Paris, Saturday, May 21, 2016. (AP Photo/Francois Mori)

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 4-2 την Μαρσέιγ στον τελικό του Coupe de France και για δεύτερη σερί χρονιά κατέκτησε και τους 4 τίτλους στην Γαλλία. “Αντίο” από Ζλάταν με κούπα, 2 γκολ και μία ασίστ

Κυπελλούχος Γαλλίας για δεύτερη σερί χρονιά αναδείχθηκε η Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς νίκησε με 4-2 τη Μαρσέιγ στον τελικού του Coupe de France.

Η PSG για δεύτερη σερί χρονιά μάλιστα πήρε και τους 4 τίτλους στην Γαλλία (quadruplé). Δηλαδή εκτός του κυπέλλου πήρε το πρωτάθλημα, το Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue), αλλά και το σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν (Trophee des Champions).

Αυτό ήταν το 10ο κύπελλο για την ομάδα του Παρισιού, έτσι έπιασε τη Μαρσέιγ στην κορυφή των κατακτήσεων, ενώ στο “Stade de France” ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποχαιρέτησε την Παρί με δύο γκολ και μία ασίστ.

Το σκορ άνοιξε στο 2′ ο Μπλεζ Ματουιντί και απάντησε στο 12′ ο Φλοριάν Τοβέν. Ο Ματουιντί κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Ιμπραχίμοβιτς έκανε το 2-1 στο 47′ και στο 57′ ο Σουηδός έκανε την ασίστ στον Καβάνι για το 3-1.

Ο Ζλάταν πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 82′ και ο Μισί Μπατσουαγί μείωσε στο 87′ για το τελικό 4-2.

Συνθέσεις

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Μανκίγιο, Ν’Κουλού, Ρεκίκ, Μεντί, Λασανά Ντιαρά, Ίσλα, Τοβέν (81′ Εν’Κουντού), Μπαραντά (70′ Τζα Τζετζέ), Μπατσουαγί, Στίβεν Φλέτσερ (60′ Καμπελά).

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Οριέ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μαξουέλ, Σταμπουλί (74′ Νταβίντ Λουίζ), Ραμπιό, Ματουιντί, Ντι Μαρία, Καβάνι (75′ Λούκας Μόουρα), Ιμπραχίμοβιτς (90′ Κουρζαουά).

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected