Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe στο 90′ – Απολαύστε τους δύο αγώνες για τα play off της Super League!

1419226Ακόμη μία κρίσιμη ποδοσφαιρική βραδιά για τη Super League και οι δύο αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, είναι από τις πλέον καθοριστικές. Το Cafe στο 90 στον Σταυρό Ημαθίας, θα είναι και πάλι ο…βωμός του φίλαθλου και στον άνετο χώρο του, μπορεί να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα!

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ (20.30 NS1) απέναντι στην ΑΕΚ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ (18:15, NS2) θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στον Πανιώνιο.

Το αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση των πλέι οφ θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» μοιράζονται την πρώτη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ και με νίκη επί της Ένωσης θέτουν εκτός παιχνιδιού την ΑΕΚ και βάζουν τις βάσεις για την πρωτιά.

Στα αγωνιστικά ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Εβαντζελίστα και Αμπέιντ οι οποίοι είχαν μείνει εκτός στο ματς της Κυριακής. Αντίθετα, εκτός παρέμειναν οι Καλτσάς και Σάντσεθ, όπως και οι Μαμούτε, Χουχούμης.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ εκτός από τον Παναθηναϊκό έχει να αντιμετωπίσιε και την κούραση. Η Ένωση είναι η ομάδα που έχει επιβαρυνθεί περισσότερο από όλους λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και κόντρα στο «τριφύλλι» παίζει τις τελευταίες της ελπίδες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Παναγιωτάρα είναι το γεγονός ότι επιστρέφει ο Έλντερ Μπαρμπόσα από την τιμωρία του και δίνει μια επιπλέον λύση σε μια ιδιαίτερα κουρασμένη ομάδα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Άρθο ο οποίος είναι τραυματίας.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζιμπούρ

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ

Φαβορί ο ΠΑΟΚ

Στο άλλο ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ έχει μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Δικέφαλος του Βορρά με δύο νίκες και μια ισοπαλία μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Παναθηναϊκό και το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες είναι από τα λεγόμενα must win

Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών κάνοντας πιο εύκολο το έργο των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς. Βέβαια, οι απουσίες δεν εφησυχάζουν τον ΠΑΟΚ με τον Σέρβο τεχνικό να δείχνει τον ανάλογο σεβασμό προς τον Πανιώνιο.

Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κάτσε, Χαρίσης, ενώ δεν αποκλείονται αλλαγές στην  ενδεκάδα σε ένα ελεγχόμενο ροτέισον.

Ο Πανιώνιος ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες και με το κλίμα να μην είναι το καλύτερο μετά και το θέμα του Μπακασέτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω των προβλημάτων οι «κυανέρυθροι» ταξίδεψαν με 17 ποδοσφαιριστές.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός τον Μπακασέτα, καθώς και τον Διούδη για ξεκούραση. Στην Αθήνα έμειναν επίσης οι τιμωρημένοι Βλάχος και Οικονόμου αλλά και οι τραυματίες Καραμάνος και Ανσαριφάρντ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας, Αθανασιάδης

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Μπαεγκάν, Μασούρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected