Κατηγορίες
Basket

Τα δύο παιχνίδια της Τετάρτης (25/5) στο τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2015 (photos)

37111dd501aa8969b874c25aa01901b4_XLΔύο παιχνίδια περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης 25/5 στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ της Εληάς, με τους “Bad Boys” να ζευγαρώνουν τις νίκες τους κόντρα στους “Γνωστοί και Φίλοι”, ενώ την πρώτη τους νίκη πέτυχαν οι “LiverCool”. 

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη, τα…κακά παιδιά του Μπακαλίδη απέδειξαν ότι είναι σκληρά καρύδια. Με τον Δούλαλα σε πολύ καλή μέρα, τον Δομουτζή να ακολουθεί και τον Μπεκιαρίδη να “σκεπάζει” τα καλάθια, κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο.

Στην αντίπερα όχθη η αστοχία χτύπησε το σύνολο του Κόζα, με τους Φουτσιτζή και Πολυμένη να προσπαθούν να βγάλουν τα… κάστανα από την φωτιά. Πολύ καλός και ο Εκμεκτσόγλου, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Γνωστοί και Φιλοι – Bad Boys 29-44

ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ: Εκμεκτσόγλου 4, Κυβεντίδης 2,Αργυρόπουλος 5, Πολυμένης 3, Αρβανίτης, Αλεξίου, Μπιζέτας 2, Κόζας 4, Τούσας, Φουτσιτζής 7, Κυριακίδης 2.

BAD BOYS : Δούλαλας 18, Γώγος 1, Λούστας, Μπακαλίδης, Στύκας 4, Λιακόπουλος 4, Μπεκιαρίδης 6, Κωστογλίδης, Δομουτζής 9, Πολυμέρης 2.

“Ανάσα” για τους LiverCool και πρώτη νίκη στον όμιλο μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες. Έχοντας 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους να αντιδράσουν. Ο Κυριαζόπουλος οργάνωνε, οι Ουγγρίνης και Κούλης εκτελούσαν και ο Βλαχάκης “καθάριζε” ότι κινούταν μέσα στο ζωγραφιστό! Παράλληλα, ο καινούριος προπονητής Αλέξανδρφος Ηλιάδης έφερε άλλη πνοή στην ομάδα!

Στο αντίπαλο στρατόπεδο σημαντική η απουσία του Μυτιλέκα ωστόσο οι “Κουβανοί” παρουσιάστηκαν ετοιμοπόλεμοι και με τον αρχηγό Κοντοκώστα και τον Καρανάσιο, δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους αντιπάλους στο πρώτο ημίχρονο.

Πολλοί καλοί επίσης οι Καραντουμάνης και Κορωνάς, όμως στην επανάληψη επήλθε η κούραση για τους Αβάνα και επήλθε η ήττα.

LiverCool – Αβάνα 71-53

LIVERCOOL: Κωτιάδης 2, Παπαγιάννης, Κούλης 12, Μπαλτζής 2, Ουγγρίνης 12, Τσιριμπάκας 4, Κορυτσαίος 14, Κυριαζόπουλος 10, Λιόλιος 4, Βλαχάκης 11.

ΑΒΑΝΑ: Μπερπέρογλου, Γκίνης 4, Καραντουμάνης 11, Καρανάτσιος 15, Μποροδήμος 2, Τάτσης 2, Κοντοκώστας 12, Κορωνάς 7.

Φωτογραφίες απο τους αγώνες στο http://www.facebook.com/sportorama

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected