Football League

Τέλος η σεζόν για την Κέρκυρα, αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία!

50c078f0ee21772a38213187a27ff931_XLΟ Αλέκος Βοσνιάδης οδήγησε την Κέρκυρα στη Super League, αλλά οι Φαίακες θα πορευτούν στη μεγάλη κατηγορία με νέο προπονητή. Ανακοίνωσε το “διαζύγιο” ο Μακεδόνας προπονητής, επιστροφή Γρηγορίου σύμφωνα με το Sport24.gr.

Η Κέρκυρα εξασφάλισε την άνοδο στη Super League, αλλά δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η ήττα (3-1) από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο σε συνδυασμό με τη νίκη (1-2) της ΑΕΛ έδωσε την πρωτιά στους “βυσσινί”. Οι Φαίακες, από εκεί και πέρα, θα πορευτούν στη μεγάλη κατηγορία με διαφορετικό προπονητή.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε το “διαζύγιο” μετά τον αγώνα με τον Αγροτικό.

Συγκεκριμένα, είπε: “Είναι μια άλλη μέρα η αυριανή για την Κέρκυρα. Ήρθαμε πριν από έξι μήνες για την άνοδο και με σταθερή πορεία τα καταφέραμε. Από σήμερα οι δρόμοι μας θα είναι χωριστά. Να ευχηθώ καλή παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο καθένας θα βρει το δρόμο του. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε έξι υπέροχους μήνες, με μια διοίκηση που στάθηκε δίπλα μας. Πετύχαμε αυτό για το οποίο ήρθαμε. Φεύγουμε όλοι ευχαριστημένοι.

Είχαμε πει να πετύχουμε τον στόχο και μετά να συζητήσουμε για τη συνέχεια. Πολλές φορές όταν κλείνει η πόρτα και προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα που μιλάμε εσωτερικά, υπάρχει διάσταση απόψεων σε ορισμένα ζητήματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας αγκάλιασε και τους παίκτες που κανείς δεν προκάλεσε πρόβλημα. Συνεργασίες ξεκινούν, άλλες σταματούν. Το μέλλον θα δείξει τι θα κάνει ο καθένας μας. Τελειώσαμε μια συνεργασία από την οποία δεν υπάρχουν παράπονα. Όλα καλά”.

Ο Βοσνιάδης καθοδήγησε την Κέρκυρα σε 23 παιχνίδια, με απολογισμό 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος είχε δουλέψει ξανά στους Φαίακες, τις σεζόν 2013-2014 και 2014-2015.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected