Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας σεζόν ο Στέφανος Ξηροφώτος

xirofotosΣτις 15 Ιουνίου θα αποφασιστεί στη γενική συνέλευση των μελών της Νίκης Βόλου η επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τη διοίκηση της ερασιτεχνικής να έχει μία πρόταση, αυτή του Στέλιου Βούλγαρη και να αναμένει μία δεύτερη, αυτή που είπε ο Γιάννης Ξάνθης ότι θα καταθέσει.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το magnesiasports.gr, έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας της επόμενης περιόδου από τον Στέφανο Ξηροφώτο, ο οποίος είναι σε επαφές και συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τη σεζόν αλλά και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Θεωρείται σίγουρο πως ο τεχνικός της κυανόλευκης ομάδος θα θελήσει να εμπιστευτεί παίκτες που γνωρίζει από συνεργασία τους σε άλλη ομάδα και ειδικότερα τον Πύρασο.

Οι Αναστασίου, Τσιουρέλης αποτελούν δύο από αυτούς που θα ήθελε να έχει στη Νίκη Βόλου (και με τους οποίους ήταν μαζί και στην ΑΕ Διμηνίου). Σίγουρα δεν θα υπάρξει βιασύνη στη στελέχωση του ρόστερ ώστε να αποφευχθούν τα λάθη του περσινού καλοκαιριού όταν …άλλοι παίκτες έκαναν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κι άλλοι έπαιξαν στο πρωτάθλημα, όταν το ρόστερ γέμισε με ποδοσφαιριστές πολλοί εκ των οποίων έφυγαν πριν αρχίσει η σεζόν.

Το πλεονέκτημα είναι πως ο Στέφανος Ξηροφώτος γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς δούλεψε την τελευταία διετία στον Πύρασο, οπότε έχει προσωπική άποψη για τους παίκτες που παρακολούθησε στον 2ο όμιλο. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα γίνουν μεταγραφές κι από ομάδες των άλλων ομίλων, της Φούτμπολ Λιγκ ή ακόμη κι από το τοπικό της Μαγνησίας καθώς στόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που πρέπει είναι να γίνουν επιλογές στοχευμένες και προσεκτικές για να μην “πετάξει” η διοίκηση χρήματα όπως πέρυσι…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected