Κατηγορίες
Διάφορα

Ο μεγάλος “τελικός” των play off της Super League απόψε στο “Cafe στο 90′”!

paok_pao_0

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην Τούμπα απόψε, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη ή ακόμη και ισοπαλία για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Μια…ματσάρα που θα δείτε στο αγαπημένο στέκι των ποδοσφαιρόφιλων, το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Για να βρεθεί στη θέση του ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη!

Από την άλλη, η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη φετινή της πορεία στη Νέα Σμύρνη, όπου ακόμη κι η νίκη σε συνδυασμό με ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη δεν της δίνει την πρωτιά μιας και δεν είναι καλύτερη του «δικέφαλου του Βορρά» στην ισοβαθμία.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια και τους Κίτσιου-Λέοβατς στα άκρα της άμυνας, τη στιγμή που οι Μαλεζάς – Βίτορ θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Τζιόλης-Τσίμιροτ θα ειναι τα δύο κεντρικά χαφ κι ο Χαρίσης θα κινείται μπροστά τους με τους Πέλκα – Ροντρίγκες να είναι στα άκρα κι ο Αθανασιάδης στην κορυφή.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Στραματσόνι θα παρατάξει την ομάδα του σε 4-4-2 σε ρόμβο με τον Στιλ στο τέρμα και τους Νάνο, Μέστο στα μπακ, ενώ ο Μολέντο μαζί με τον Κουτρουμπή θα είναι στην άμυνα. Ζέκα, Λουντ και Αμπέντ θα είναι η τριάδα των χαφ, με τον πρώτο να έχει πιο ανασταλτικό ρόλο.  Ο Εβαντζελίστα θα είναι πίσω από τους Πέτριτς και Λέτο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected